Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Ale tam prawie nigdy nic nie działa - ale jak może działać dobrze system, który ma tyle...
No proszę, w domu mi wyświetla, a w pracy nie...
Cytat: Stefan w 22 Maja 2009, 06:03:12No proszę, w domu mi wyświetla, a w pracy nie...A monitor w pracy masz?Brak monitora bywa częstą przyczyną takich kłopotów.
Cytat: Fasiol w 01 Czerwca 2009, 19:54:22Cytat: Stefan w 22 Maja 2009, 06:03:12No proszę, w domu mi wyświetla, a w pracy nie...A monitor w pracy masz?Brak monitora bywa częstą przyczyną takich kłopotów.Jest tylko o ile przed użyciem nie zapoznasz się z ulotką lub nie skontaktujesz z lekarzem lub farmaceutą.
Cytat: Cezarian w 01 Czerwca 2009, 23:02:46Cytat: Fasiol w 01 Czerwca 2009, 19:54:22Cytat: Stefan w 22 Maja 2009, 06:03:12No proszę, w domu mi wyświetla, a w pracy nie...A monitor w pracy masz?Brak monitora bywa częstą przyczyną takich kłopotów.Jest tylko o ile przed użyciem nie zapoznasz się z ulotką lub nie skontaktujesz z lekarzem lub farmaceutą.A na dodatek może być przyczyną wielu groźnych chorób.
Czekam na nowego providera.
Cytat: Stefan w 02 Czerwca 2009, 06:32:33Czekam na nowego providera.Cholera wie na co czeka Stefan? Czy providerem może być szampańska kobieta?
Teraz w domu to nic mi nie wyświetla bo nie mam neta. Czekam na nowego providera.
Fikanie Stefanowi dozwolone od 6 do 14 pn-pio
Cytat: Stefan w 02 Czerwca 2009, 06:32:33Teraz w domu to nic mi nie wyświetla bo nie mam neta. Czekam na nowego providera.To teraz tak się nazywa nowy listonosz?