Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co do kocich możliwości włażenia w miejsca niemożliwe to Rudy upodobał sobie ostatnio żaluzje. Od strony okna
Cytat: Bruxa w 16 Marca 2009, 20:43:20Co do kocich możliwości włażenia w miejsca niemożliwe to Rudy upodobał sobie ostatnio żaluzje. Od strony okna Powiedz jeszcze, że żaluzje wewnętrzne. I ostrzegam: widziałem Twojego kota, więc dobrze się zastanów nad odpowiedzią.
icanhascheezburger.com... to teraz robią burgery z kotów?
Nie. Tak hamerykańskie koty mówią Dzień dobry!
Właściciel kota postanowił sprawdzić, w jakim stopniu jego kot jest mądry, inteligentny. Któregoś dnia wsadził go do samochodu i wywiózł parę ulic poza miejsce zamieszkania - chciał zobaczyć, czy kot trafi z powrotem do domu. Wsiadł w samochód, wrócił do domu, patrzy - kot już jest.Mówi:- No, niesamowite. Rzeczywiście trafia natychmiast. Ale wywiozę go dalej.Wsadza go do samochodu, jeździ uliczkami w lewo, w prawo, pojechał za miasto, gdzieś do lasu, za las. W końcu tego kota wyrzucił z samochodu. Po jakimś czasie dzwoni do żony i mówi tak:- Cześć Marysiu. Kot jest?- No jest, oczywiście.- Dobra, to daj mi go do telefonu, bo nie mogę trafić do domu.