Portki prują się na dupieszczurze futro pływa w zupieZ dymem spalił się schabowyNastrój jest jakby grobowy
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam! Tak sobie znowu o was przypomniałam w sensie o forum. O Poszepszynskich nigdy nie zapomnę.. Aha zakładam kabaret z moimi kolegami co z tego wyjdzie zobaczymy
Cytat: anoosia w 28 Listopada 2007, 21:53:28Witam! Tak sobie znowu o was przypomniałam w sensie o forum. O Poszepszynskich nigdy nie zapomnę.. Aha zakładam kabaret z moimi kolegami co z tego wyjdzie zobaczymyKabaret z kolegą? Pobieracie się? Gratulacje na nowej drode życia!
Czyli to chyba Amisze,bo oni nie praktykują małżeństw z osobami spoza wspólnoty*.
A-mi-sze oni nie podobają
Cytat: Qzynka Edyta w 13 Grudnia 2007, 10:31:35A-mi-sze oni nie podobająA-mysze mają fajne ogonki
A jak jest bezprzewodowa?
tak ni z gruchy,ni z pietruchy, lekuchno nawiązując do żon-glerki Amiszami (podrzucanie żonatym Amiszem???):Znacie znaczenie słowa abominacja?odpowiedź z sali: a-bo-mi-nacja Żydów nie odpowiada
Stare, (C) by Niedzielski
Cytat: Stefan w 14 Grudnia 2007, 13:02:57Stare, (C) by NiedzielskiZ kim ja rozmawiam/piszę?Forumowicze to grono (upojone winem to będzie winogrono) jak widzę, gdzie wspólny język ludzi przez duże Ż na Trójce (trujce) wychowanych pozwala na swobodny przepływ fluidUF wesołych. I o to chodzi ("o to chodzi, o to chodzi... ja mu bukłaczkiem, a on mi wilcze doły. On mi wilcze doły, a ja mu bukłaczkiem" Cezary Julski, Black clouds )
Dobra, szybciej pisze niż myślę (też stare)Ale, ale..optuje za opcją (ale tautologia) za:ja go bukłaczkiem, a on wilcze doły, on wilcze doły, a ja go bukłaczkiem
...dupa...