Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Głosów w sumie: 13
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Tosia w 17 Lipca 2007, 15:24:58Kto jest za powołaniem do życia Kaprala Jedzianiaka?Poza tym nie stawia się pomników żyjącym, musielibyśmy się więc pozbyć im. kaprala Jedziniaka, a o dobre imię dziś trudno.
Kto jest za powołaniem do życia Kaprala Jedzianiaka?
zesfingowane...
Cytat: andrzej74 w 18 Lipca 2007, 15:24:18zesfingowane...chyba sfingowane. dbajmy o pisownię.
Cytat: Marau Morela w 18 Lipca 2007, 16:52:48Cytat: andrzej74 w 18 Lipca 2007, 15:24:18zesfingowane...chyba sfingowane. dbajmy o pisownię.Jak są zfałszowane to i mogą być zesfingowane
dópa
Cytat: Stefan w 21 Lipca 2007, 13:48:38dópaPorucznik Borewicz: Jestem dupa, nie porucznik.Porucznik Zubek: Nie bądź wulgarny.Zubek: Na każde pytanie można odpowiedzieć: tak, nie lub nie wiem....Przesłuchiwany: Taaa?? to niech pan odpowie na pytanie: czy przestaliście brać łapówki???
Cytat: Zygfryd666 w 22 Lipca 2007, 19:21:28Cytat: Stefan w 21 Lipca 2007, 13:48:38dópaPorucznik Borewicz: Jestem dupa, nie porucznik.Porucznik Zubek: Nie bądź wulgarny.Zubek: Na każde pytanie można odpowiedzieć: tak, nie lub nie wiem....Przesłuchiwany: Taaa?? to niech pan odpowie na pytanie: czy przestaliście brać łapówki???Nie czy, tylko od kiedy!!!DeLoeve po raz kolejny cytuje niedokładnie!!!Ostrzeżenie!
Nie jestem żadną ency-wiki-klopedią, żeby cytować dokładnie. Liczy się sens.A panu majstrowi możecie skoczyć (ew. zabrać słoik dżemu - to ja też mogę, widzicie? Oko za oko, ząb za ząb, dżem za dżem!)