Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Głosów w sumie: 13
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale może ktoś mi powie, dlaczego są podwójne nazwy??!?
Hahahha Stefan przegrał to chce starą wersję Trzeba umieć zmierzyć się także z gorzkim smakiem porażki Dobrze, że nie wiadomo o co chodzi, bo o to właśnie chodzi, i dobrze, że to może być karalne.Ale może ktoś mi powie, dlaczego są podwójne nazwy??!?
Cytat: Tosia w 16 Lipca 2007, 21:28:42Hahahha Stefan przegrał to chce starą wersję Trzeba umieć zmierzyć się także z gorzkim smakiem porażki Dobrze, że nie wiadomo o co chodzi, bo o to właśnie chodzi, i dobrze, że to może być karalne.Ale może ktoś mi powie, dlaczego są podwójne nazwy??!?Ja też Cie kocham
Po co od razu teoria spiskowa? Jeden głos został oddany przez ducha, najprawdopodobniej, więc jako widmowy nie został zaliczony...
Cytat: Stefan w 17 Lipca 2007, 08:08:01Cytat: Tosia w 16 Lipca 2007, 21:28:42Hahahha Stefan przegrał to chce starą wersję Trzeba umieć zmierzyć się także z gorzkim smakiem porażki Dobrze, że nie wiadomo o co chodzi, bo o to właśnie chodzi, i dobrze, że to może być karalne.Ale może ktoś mi powie, dlaczego są podwójne nazwy??!?Ja też Cie kochamKoleżanki i koledzy,coś się święci.Takie wyznanie u Stefana?
no zarobiony jestem....btw, z czego to?
Kto jest za powołaniem do życia Kaprala Jedzianiaka?