Grzecznie poprosilam o podpisanie petycji i zwrocilam uwage na istnienie problemu podajac zrodla informacji oraz pozostawiajac decyzje czytelnikom. Nie interesuje Cie? - smacznego i dobranoc.
Akcje Stopcodexu sa po to aby kazdy mial wybor co do swojego garnka wklada.
Nie podpisujac przyczyniasz sie do tego, ze to prawo zostanie m.in. mi odebrane. Wciaz: Twoj wybor.
Jest GMO i dobor naturalny, hodowla, itp. ale z Toba na ten temat dyskutowac nie zamierzam, bo mam wrazenie, ze kompletnie nie znasz tematu a wydajesz sady. I to bez poczucia humoru. I nie na temat, bo mowa jest o tym co poszlo zle w zastosowaniu genetyki, jakie sa zagrozenia. Znow: Twoj wybor.
Za to zostalam nazwana trollem.
Ty to zrobilas, bedac gosciem na mojej Arenie. Stefan podjudzal i sugerowal to samo.
Czekam na odszczekanie.
Obrazajac w ten sposob, odbierajac komus godnosc osobista nie masz moralnego prawa powolywac sie na swoja godnosc osobista i zadac szacunku dla siebie. Nie ma krzty godnosci ktos kto sie zniza do obrazania innych w taki jak Ty sposob.
Probowalam odpowiedziec w stylu Rrrrodzinnym i co?
Bruxyla straszy zbanowaniem … o tempora!
To tak serio serio czy kolejny zart?
Super sie dyskutuje z Cezarianem, szczutkiem, Bluesmanniakiem, Fasiolem, 666 …
Milo bylo poznac. Rispekt!
Pozdrawiam, unizenie sie klaniam i wszystkim zdrowia zycze.
P.S. Pampaluna i corridy sa chyba bardziej ludziom potrzebne. To w sumie ciekawe jaki wplyw na populacje ludzkich genow ma dobrowolne eliminowanie/modyfikowanie swoich genow przez najbardziej machowatych macho. Moze po wszczepieniu odpowiednich genow wspomniane bezrobotne byki moglyby czytac dzieciom w przedszkolach Byczka Fernando...
Nie marrrrtw sie Cezary. Swieze koty dostaniesz zawsze w Pekinie, z pekinczykami, w kapuscie pekinskiej, na ostro(tj. przyprawiony bulterierem lub psami wojny). Z dzemikiem palce lizac!