To ja bardzo się cieszę, że jestem zły i mam do wszystko w...
I gówno mnie obchodzą aborygeni czy inne chuje.
Walcząc z systemem za pomocą narzędzi systemu tylko ten system umacniamy.
A kto tego nie rozumie, to jest głupi jak... (ja wiem, a wy się domyślacie)
NIE CZYTAM, NIE OGLĄDAM, NIE KLIKAM!!!
Taaak. Mozna bylo sie domyslec po awatarze: czarny to zly

I do tego anarchista! Wow! I sam tworzysz nowy ulepszony system?
Republika Mielecka czy Blokowa, Klatka No.1, Pudelko po Butach, Zielone?
Walczysz z systemem jak
noreagaaa czy tak wirtualnie? Jakis Zwiazek Zawodowy Rycerzy Jedi?...

A moze jak my wszyscy nic nie robisz. I jak zobaczysz, ze pomidor kupiony na tylach sklepu warzywniczego to pomalowany olejna ziemniak to wtedy co? ..'NIC!' nie zrobisz?...
A nie wiesz ze lepsze jest wrogiem dobrego?
Jesli sie myle przekonaj mnie, ze Twoja metoda jest lepsza.
Jak Ci sie uda to bez expressisdebris prosze.
Mowisz jak zawodowy polityk: 'I g**** mnie obchodzą ...' A bez troski innych o Ciebie nie byloby Cie tu.
Gdybysmy Cie nie znali takim ..wybuchowym od zawsze to pomyslalabym, ze to wplyw Dr Who

Have a good
time!No no... To jesteśmy za ziołami, czy też przeciw? A co z GMO, ja jestem za. Dobrze to, czy źle?
Na marginesie, po co te epitety kolego Stefanie? Nie można odpisać bez dosłownego expressis verbis?
Zalezy ktorymi
Za GMO to bylam w liceum, kiedy nie znano powszechnie efektow ubocznych tej technologii i oklamywano ze Zielona Rewolucja to byl wielki sukces.
GMO m.in. powoduja raki, czyraki i bezplodnosc. W uroczy sposob to tlumaczy
Jeffrey Smith.Tu wiecej in
English especially for Bruxa

Jest i
rap dla mlodziezy
Dziekuje za wsparcie przeciwko potokowi.. rynsztokowi slow. Jestes prawdziwym dzentelmenem Cezarianie

Zawszed twierdzilam, ze jestem szmata jak Grzegorz. Nie przecze. A ze czuje sie zwiazana z aborygenami, itp. to wyglada na to, ze dla Stefana jestem ch***
Dzieki Stefan, poczulam sie jak w
Rrrrrodziiiiinieeeee!....Nie przejmuj się, Szczutek, to O'Reny parlament, nie twój.
Śpij dalej.
szczuteeeek! Obudz sie, zebys czul, ze zyjesz. Bruxa nie filtruje szumu informacyjnego. Wierzy w bociany i UFOki

To nie jakies zielone pszczolki. Ja mowie o prawdziwych, polskich tez. Szkodza im i pestycydy, i
pylek GMO. Widze, ze hamerykanski bajer dziala. To jest dopiero majstersztyk biznesowy jak lupic kase z kieszeni podatnikow po zakonczeniu zimnej wojny, z wojna z terrorem w rozkwicie. Ale co ja mowie! To jest
CLASSIFIED!To gdzie? do
Norwegii? czy sladami Dziadka Jacka do Mandzurii?...
Za wszystkie uwagi z gory dziekuje i
dziieeeeekuuuujeeeee Rodzinie za uwaaage...