Oczywizdoźć - galeria z dżemem zapraszahttps://galeria.poszepszynscy.info/ - tylko u nas aktualne zdjęcia z Port Artur (z 1905 roku)!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Cezarian w 03 Stycznia 2013, 23:27:36Cytat: Bruxa w 03 Stycznia 2013, 21:43:07Fasiol, inhalatorek weź. Taki przeciwastmatyczny. Skandynawkom pomogło. Chociaż, jak spojrzeć na Bjoergen...Fasilolowi to nie grozi. Nie ma takich muskułów, jak Bjoergen i ogólnie jest od niej, co choćby widać na avatarku, o wiele ładnieszy.Kochani jesteście, tyle dobrych rad, tyle komplementów.Od czosnku już mnie rura piecze, słyszałem coś o grzanym piwie z miodem przed snem?Można?
Cytat: Bruxa w 03 Stycznia 2013, 21:43:07Fasiol, inhalatorek weź. Taki przeciwastmatyczny. Skandynawkom pomogło. Chociaż, jak spojrzeć na Bjoergen...Fasilolowi to nie grozi. Nie ma takich muskułów, jak Bjoergen i ogólnie jest od niej, co choćby widać na avatarku, o wiele ładnieszy.
Fasiol, inhalatorek weź. Taki przeciwastmatyczny. Skandynawkom pomogło. Chociaż, jak spojrzeć na Bjoergen...
(a pies pasterski to pies?)
Spadło mi, koniec świata odwołany, może nawet wypiłbym szampana, ale czy w gaciach wypada?[/