Autor Wątek: Jutrzejsze echa wczorajszego meczu  (Przeczytany 2401 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stefan

• Gość
Jutrzejsze echa wczorajszego meczu
« dnia: 09 Września 2009, 09:18:35 »
- No grali jak grali. Ale jak mieli grać, skoro prezydent wetuje wszystkie nasze ustawy? To grać się nie chce - powiedział Niesiołowski, hańba wszystkich łapaczy motyli.

- Nasi grali słabo, bo prezydent wykupił wszystkie małpki, i piłkarze musieli pić połówki. A po połówce to się nie gra za dobrze - tak skomentował wynik meczu TenCoMęczyKoty.

- Brak prywatyzacji stoczni spowodował apatię i niechęć do wypadów pod bramkę przeciwnika - zagulgotał Kurski, nie łuk.

- Za naszych czasów to piłkarze wygrywali - powiedział niewiadomo kto, bo nie było go widać z nad stołu.

- Niestety nie mogłem grać, bo musiałem rządzić krajem, a ja w każdym meczu strzelam po 5 bramek - zwierzył się najwyższy urzędnik.

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • Kombatant Wojny Rosyjsko-Japońskiej
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-32
  • Ja tu tylko bałaganię...
Odp: Jutrzejsze echa wczorajszego meczu
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Września 2009, 09:30:04 »
Czy łapanie motyli, nawet na potrzeby naukowe, nie jest motylobójstwem? Sam nie wiem, motylanoga...

Po połówce nie gra się zbyt dobrze - zwłaszcza po przejściu naszej połówki i wejściu jej na połówkę drużyny przeciwnej. Zresztą, polska reprezentacja zdecydowanie lepiej grała na swojej połówce. To tu najczęściej posiadała piłkę, to tu miały miejsce najpiękniejsze akcje meczu, to w końcu tu padły wszystkie bramki.  Jednak nikt, nawet ci optymistycznie nastawieni malkontenci tego nie zauważyli. 0>[

Stocznie naszego przeciwnika pracują nadal pełną parą, co powoduje trudności w podejściu pod jego bramkę (we mgle lub w parze zwierz tumanieje).

Jeżeli o wygrywaniu piłkarzy mówił ktoś o tak niskim wzroście, to najprawdopodobniej jest to krół Popiel po zjedzeniu przez myszy. Jak wiadomo król ten był najniższym w historii Polakiem, bo zjadły go myszy.

- Najwyższy urzędnik w kraju wcale nie musi być najlepszy - powiedział prezydent, po czym się zmieszał,  zrozumiawszy, że omal się nie zakiwał do własnej bramki.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-32
  • Ja tu tylko bałaganię...
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Października 2009, 14:26:49 »
Zapytany przez media, czy polskiemu futbolowi nie grozi bojkot, prezes (j...ć, j...ć) PZPN Grzegorz Lato stwierdził, że rozmawiał dzisiaj z posłem Palikotem i uzyskał od niego potwierdzenie, że nie ma on zamiaru zmieniać nazwiska na Bojkot. "Zamyka to kwestię bojkotu" stwierdził prezes.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Offline Fasiol

• ZOMOwiec
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-10
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Października 2009, 16:42:11 »
Bojkot to taki strachliwy kot?
Bóg stworzył ziemię, niebo i wodę, księżyc i słońce. Stworzył człowieka, ptaki i zwierzęta. Ale psa nie stworzył. Bo psa już miał.

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-65535
  • ja tu tylko sprzątam...
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Października 2009, 17:41:06 »
Nie. To kot bojowy, na potęgę Posępnego Czerepu!
Pokoloruj sobie:
Rude and not ginger

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Offline szczutek

• Kompanijny kolaborant bez klasy; As szkodnictwa
  • Hydraulik
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +140/-459
  • Nie zrozumiałem pytania
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Października 2009, 20:19:01 »
Nie. To kot bojowy, na potęgę Posępnego Czerepu!
Pokoloruj sobie:

!O !Kepasa!
Węgiel to antracyt. Antracyt to ty. Skriabin zjadł karabin, a ciotka ma wszy.