Heh, Eustachy już na moim poletku. Z tego, co udało mi się ustalić po dość pobieżnym sprawdzeniu tematu, to nasz uroczy spamer zafunkcjonował już na wielu innych forach internetowych, sławiąc walory i zalety kandydata Włosa. Nawet w jednym z takowych miejsc, kiedy mu zedytowano notkę, bo użył tam czcionki wielkiej jak inflacja w Zimbabwe, to zaczął dyskusję, odpowiadając na zarzuty bycia mędą internetową w sposób następujący:
Dziękuję Ci za wiadomość, ale nie dziękuję za Twoją ingerencję. Zgodnie z zasadami marketingu to właśnie miało razić po oczach.
Mahketingowiec... Nic, tylko czekać na moment, aż jego kandydaturę, znaczy się tego Włosa całego, będą reklamować nader kuso odziane panie, rzecz jasna zasiadajace za sterami awionetek i bombowców. Swoją drogą: wyobrażacie sobie debatę prezydencką Kononowicz-Włos?
W moim rankingu Włos ma trzecie miejsce na trollowym pudle, zaraz po Ekspierdzie i Pająku.
EDIT:
Ludzie!!! Widzieliście jego podpis?
I jeszcze dwie rzeczy z jego łebsajtu:
ZARABIAJ PIENIĄDZE
W DOMU - SZYBKO, PEWNIE,
BEZ RYZYKA, BEZ INWESTYCJI,
BEZPŁATNE INFORMACJE
Teraz przynajmniej wiadomo, kto zasypuje gazety tymi wszystkimi ogłoszeniami o pracy chałupniczej przy składaniu długopisów.
Program "Tanie Latanie Dla Każdego" - lotniczy środek transportu w każdej rodzinie - samoloty, szybowce, śmigłowce, lotnie, paralotnie - budowa lotnisk i lądowisk.
Airbus dla każdego! A przez moment to aż mnie kusiło, żeby zadzownić do niego zapytać się go o transport wodny w każdej rodzinie - tankowce, kutry, atomowe łodzie podwodne, jachty albo chociaż pontony - i o program budowy przystani.
Coraz bardziej utożsamiam się z programem kandydata. Czy jako duchowi spadkobiercy tradycji Stowarzyszenia Psia Pole nie powinniśmy udzielić Włosowi oficjalnego poparcia?
Swoją drogą - jedna głupiutka wiadomość, a ja mam dobry humor przez resztę dnia