Zlikwidować PZPN!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Grzegorz Szmata Poszepszyński uhonorowany został nagrodą za całokształt, ale na pewno na zeszmacenie pierwszaklasa
I pewnie w związku z tym, 63 lata temu się urodziłedit (by Cezarian):Chciałem tu skomentować komentarz w moim następnym poście, ale zmieniłem zdanie po konsultacji z moim chemikiem, przepraszam, prawnikiem.
Cytat: Stefan w 08 Czerwca 2009, 05:54:10I pewnie w związku z tym, 63 lata temu się urodziłedit (by Cezarian):Chciałem tu skomentować komentarz w moim następnym poście, ale zmieniłem zdanie po konsultacji z moim chemikiem, przepraszam, prawnikiem.Nawet nie wiecie jak trudno jest cytować swoje posty w cudzych postach odnoszące się do moich postów z cudzymi postami. 01
Cytat: Cezarian w 08 Czerwca 2009, 23:13:59Cytat: Stefan w 08 Czerwca 2009, 05:54:10I pewnie w związku z tym, 63 lata temu się urodziłedit (by Cezarian):Chciałem tu skomentować komentarz w moim następnym poście, ale zmieniłem zdanie po konsultacji z moim chemikiem, przepraszam, prawnikiem.Nawet nie wiecie jak trudno jest cytować swoje posty w cudzych postach odnoszące się do moich postów z cudzymi postami. 01Miejsce dla trolli jest gdzie indziej!
Nie pij do siebie, bo to niezdrowo.
W rewanżu nadesłał wyrazy podziękpodobne.
Cytat: Cezarian w 10 Czerwca 2009, 13:09:31W rewanżu nadesłał wyrazy podziękpodobne. Nie dość że szmata to jeszcze lizus.
Taka to teraz ta młodzież, za grosz poczucia godności.
Cytat: Cezarian w 10 Czerwca 2009, 22:25:14Taka to teraz ta młodzież, za grosz poczucia godności. To ja chyba na lepszy rocznik trafiłem. Kiedy byłem w gimnazjum, to szkolni dresiarze pozwalali zachować poczucie godności za nie mniej, jak trzydzieści groszy. Ot, kultura.