Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Cytat: Stefan w 10 Kwietnia 2011, 11:45:28K, tsm, że stać was na więcej. Nawet Yogiego stać.Tak jest,ja mimo że piździ idę ma mecz.A co.
K, tsm, że stać was na więcej. Nawet Yogiego stać.
A ja potwierdzam, że Stefek miał rację z Wajdą (Porębą). Sposób przekłamania naszej epopei narodowej - Pana Tadeusza jest niesłychany. Ogladając dzisiaj, że tak powiem, Wybiórczo, zauważyłem, że Napoleon został przedstawiony jako osobnik mniejszy od lunety, którą trzymał w ręce! Czy to nie jest zamach na wartości narodowe i szarganie zabytkiem literatury polskiej? Choć, z drugiej strony, budzą podziw zastosowane w tej scenie efekty specjalne...
K, tsm że tak jak greckich podarunków należy się także wystrzegać pochwał prawników....
Jakąś dziwną wersję "Katynia" oglądaliście
Cytat: Bluesmanniak w 11 Kwietnia 2011, 08:03:45Jakąś dziwną wersję "Katynia" oglądaliście Dziwna, bo strzelili księdzu Robakowi w brzuch, a nie w głowę? Może i racja, ale wówczas technika strzałów w głowę nie była jeszcze ta...
Cytat: Cezarian w 11 Kwietnia 2011, 10:51:50Cytat: Bluesmanniak w 11 Kwietnia 2011, 08:03:45Jakąś dziwną wersję "Katynia" oglądaliście Dziwna, bo strzelili księdzu Robakowi w brzuch, a nie w głowę? Może i racja, ale wówczas technika strzałów w głowę nie była jeszcze ta...Jaki on tam ksiądz! Ja go widziałem jak się skarżył, że kobiety są złe - musi więc mieć doświadczenie...