Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Bruxa w 11 Marca 2011, 07:22:00Że o połowie porodów miłosiernie nie wspomnę...Przypomina mi to opowieść o porodzie tzw rodzinnym w jakim brał udział - do pewnego momentu - kumpel. Gdy zzieleniał i zemdlał pani prowadząca całą sprawę w ogóle się tym faktem nie przejęła tylko - niczym lekarz frontowy gdzieś pod Stalingradem - rozkazała tzw personelowi pomocniczemu: "Żesz k.... Następny mientki ch...ek. Dobra połóżcie go pod ścianą bo tu przeszkadza. Tylko na boku!". Pewnie ta opowieść była nieco przesadzona ale uwaqżam że miał szczęście, mogła wszak wyjąć zza paska parabellum i go dokończyć!
Że o połowie porodów miłosiernie nie wspomnę...
Mela, nie mieszaj, przecież terzeba porównywać rzeczy porównywalne...
Cytat: Cezarian w 11 Marca 2011, 14:54:33Mela, nie mieszaj, przecież terzeba porównywać rzeczy porównywalne...A bez metafor?
Cytat: Stefan w 11 Marca 2011, 15:10:55Cytat: Cezarian w 11 Marca 2011, 14:54:33Mela, nie mieszaj, przecież terzeba porównywać rzeczy porównywalne...A bez metafor?Jeszcze czego...
Cytat: Cezarian w 11 Marca 2011, 20:53:21Cytat: Stefan w 11 Marca 2011, 15:10:55Cytat: Cezarian w 11 Marca 2011, 14:54:33Mela, nie mieszaj, przecież terzeba porównywać rzeczy porównywalne...A bez metafor?Jeszcze czego...To może ja się wytłumaczę.O ile znam przypadki kobit - górników przodkowych, o tyle raczej nie słyszałam, żeby jakiś facet zaszedł w ciążę, a tym bardziej, żeby donosił...
Widzę, że macie w sobie tyle miłosierdzia co IPN...
Cytat: Stefan w 13 Marca 2011, 09:18:46Widzę, że macie w sobie tyle miłosierdzia co IPN...A i pamięć podobną. Znaczy się - kreatywną.