Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Już nic.
Cytat: Fasiol w 05 Stycznia 2010, 08:38:48Stefan?To może ja: Kochani, ja tak sobie myślę, że jeżeli połowa szkół w mieście jest dziś zamknięta z powodu półcentymetrowej warstwy śniegu, to wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Stefan?
Cytat: szczutek w 05 Stycznia 2010, 11:31:59Cytat: Fasiol w 05 Stycznia 2010, 08:38:48Stefan?To może ja: Kochani, ja tak sobie myślę, że jeżeli połowa szkół w mieście jest dziś zamknięta z powodu półcentymetrowej warstwy śniegu, to wszystko jest w jak najlepszym porządku.JA TEŻ CHCĘ!
Cytat: Bruxa w 05 Stycznia 2010, 15:30:25Cytat: szczutek w 05 Stycznia 2010, 11:31:59Cytat: Fasiol w 05 Stycznia 2010, 08:38:48Stefan?To może ja: Kochani, ja tak sobie myślę, że jeżeli połowa szkół w mieście jest dziś zamknięta z powodu półcentymetrowej warstwy śniegu, to wszystko jest w jak najlepszym porządku.JA TEŻ CHCĘ! Zamknięta dla uczniów, nie dla nuczycieli. Nauczyciel będzie musiał lekcję poprowadzić. Na sucho.
Zamknięta dla uczniów, nie dla nuczycieli. Nauczyciel będzie musiał lekcję poprowadzić. Na sucho.
Fasiol???
szyfrem gadają