Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Może Ucieczka na Atenę?
Cytat: Cezarian w 22 Grudnia 2008, 09:39:02Może Ucieczka na Atenę?W dupie. Żadne ryby tam nie padły. I nie było promieniowania. I Maniek z Jędrkiem tego filmu nie omawiali. I mam ucieczkę, a więc nie szukam.BTW, okazało się, że nie mam kulis, nic a nic. Pomocy?Bo bym se przesłuchał i sam znalazł tytuł filmu.Ktoś coś wie, gdzie mogą być kulisy?Na alchemiku się zwolniło sporo miejsca...
poleććie fajne, stare wonenne filmy z lat 60-70, może sie trafi.
nie działa navarony, nie komandosi z navarony, nie ...
Co to za film:II wojna światowa, wyspy (greckie?), tajna baza niemiecka (łodzi podwodnych?), kombinują coś z materiałami radioaktywnymi, oczywiście dywersanci/komadosi am-ang/ ryby się na wyspie potruły i pływały brzuszkami.I Maniek i Jędrek o tym filmie mówili.
Oni mówili o setkach, tysiącach filmów, pewnie o tym też Może jednak "Zawszawiona trzynastka"? To był taki sikłel "parszywej" Tylko te ryby
To nie mash ani ostry dyżur, ani House M.D., ani nawet SG Atlantis, który nb już się na szczęście skończył.Nie chcę, by w tym wątku pisały osoby zaczynajac od nie wiem.Czy to jasne?Do lwa, kurwa do lwa...?
Ja sprobuje imitowac te martwe ryby. Takie zadanie aktorskie sobie zrobie.
Ja mogę zagrać promieniowanie radioaktywne. Rodzina mówi, że nieźle mi to wychodzi.Ha! I nie zaczęłam od nie wiem
Cytat: O'Rena w 29 Grudnia 2008, 03:42:34Ja sprobuje imitowac te martwe ryby. Takie zadanie aktorskie sobie zrobie.To ja zagram wodę.Bardzo trudna rola,ale się podejmuję wyzwania.