Oczywizdoźć - galeria z dżemem zapraszahttps://galeria.poszepszynscy.info/ - tylko u nas aktualne zdjęcia z Port Artur (z 1905 roku)!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A ja się i tak będę trzymać wersji z jaszczurami, i co mi zrobicie?
PRZYPADKI NIE ISTNIEJĄ!!!pytanie tylko dlaczego??niestety polityką sie nie interesuję,wiec nie mam pojęcia
W mediach słyszymy o mgle w Smoleńsku, pogoda na Onet i Weather Online pokazuje, że jest tam słoneczne, niemal bezchmurne niebo.
Mnie rozwaliło to:CytujW mediach słyszymy o mgle w Smoleńsku, pogoda na Onet i Weather Online pokazuje, że jest tam słoneczne, niemal bezchmurne niebo.
No wlaśnie?I to prozą!
Cytat: Stefan w 13 Kwietnia 2010, 13:38:30No wlaśnie?I to prozą!Z prozy to ja znam tylko prozac, ale i on podobno szczęścia nie daje...
Cytat: Ali w 13 Kwietnia 2010, 21:07:04Cytat: Stefan w 13 Kwietnia 2010, 13:38:30No wlaśnie?I to prozą!Z prozy to ja znam tylko prozac, ale i on podobno szczęścia nie daje...Nie wiem, podobno niektórzy po prozacu mówią wierszem.
Czy ktos widział od soboty w tv jakąś prognozę pogody? Czy to jest bardzo rozrywkowy program taka prognoza pogoda, że wycofali?Przecież w ogóle teraz nie wiadomo jak się ubrać ani czy warto wychodzić z domu - tak się nie da żyć!
Słyszałem, że to zrobili po to, by w Krakowie cały świat zgładzić jedną bombą