Autor Wątek: TVN nie będzie wpuszczone na olimpiadę  (Przeczytany 2191 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stefan

• Gość
TVN nie będzie wpuszczone na olimpiadę
« dnia: 18 Lipca 2008, 10:29:20 »
Jak powiedział rzecznik olimpiady Beijing 2008 北京奥  组委对  外公布了, wśród mediów niedopuszczonych do obsługi olimpiady znajduje się także jedna z czołowych, prawie najlepszych telewizji w Europie środkowo-Wschodniej, polska telewizja TVN.
W ramach retorsji, TVN nie pokaże ani minuty z olimpiady. Jednocześnie zaprzecza, aby toczył potajemne negocjacje w tej sprawie z Jarosławem Kaczyńskim.

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • Kombatant Wojny Rosyjsko-Japońskiej
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-65535
  • ja tu tylko sprzątam...
Odp: TVN nie będzie wpuszczone na olimpiadę
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipca 2008, 16:03:15 »
Straszne zamieszanie z tą Olimpiadą. Na szczęście tylko chwilowe i już wkrótce chińskie stadiony będą mogły powrócić do codziennego użytku  :-\
http://www.daylife.com/photo/0ezB5JkbI71cC
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/01/03/china.lethal.injections/index.html
Aż strach pomyśleć, jak wydajność wzrośnie dzięki nowowybudowanym obiektom...
Rude and not ginger

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Online Cezarian

• Pierdziel
  • Kombatant Wojny Rosyjsko-Japońskiej
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-32
  • Ja tu tylko bałaganię...
Odp: TVN nie będzie wpuszczone na olimpiadę
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lipca 2008, 23:41:45 »
Jak powiedział rzecznik olimpiady Beijing 2008 北京奥  组委对  外公布了, wśród mediów niedopuszczonych do obsługi olimpiady znajduje się także jedna z czołowych, prawie najlepszych telewizji w Europie środkowo-Wschodniej, polska telewizja TVN.
W ramach retorsji, TVN nie pokaże ani minuty z olimpiady. Jednocześnie zaprzecza, aby toczył potajemne negocjacje w tej sprawie z Jarosławem Kaczyńskim.

Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, że organizatorzy Pekińskiej olimpiady oraz władze CHRL, zapowiedziały, że nie będą występować w TVN. Jest to protest przeciwko pokazaniu przez tę stację Dalajlamy ogladającego kanał TVN pokazujący relacje ze zgaszenia niesionego do Pekinu ognia olimpijskiego.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.