To ja, z braku warunków własnych, zgłaszam na ochotnika Tosię
Mnie brak przede wszystkim wykształcenia w kierunku technicznym... że o innych atutach nie wspomnę.
Muszę zaprotestować!
Popieram gorąco kandydaturę Tosi, jednak nie rozumiem argumentacji Bruxy o braku atutów. Konkrety proszę, jaki brak, jakich atutuów powoduje wautowanie (watutowanie) Ciebie z doświadczenia? Brakiem wykształcenia w kierunku technicznym proszę nam tu oczu nie mydlić. Po pierwsze, jesteś genialnym samoukiem, po drugie, chyba nie do końca o wykształcenie tu chodzi.

Dobrze, że chociaż mamy Tosię. Z tego co wiem, to ona już od pewnego czasu pracuje nad jakimś tajemniczym schematem. Może to własnie jest schemat rozłożenia kierunków i momentów przyłożenia wektorów podwójnego klikania myszką jednym kliknięciem?
Tak na marginesie, to chyba nie możemy, niestety, w dzisiejszych czasach wykluczyć udziału mężczyzn w eksperymencie. Są bowiem liczne przykłady, że wielu mężczyzn, którzy z zawodu nie są kobietami, nabyli tę umiejętność wskutek wielu lat uciążliwych i uporczywych ćwiczeń, popartych osiągnięciami współczesnej medycyny. Przemawia także za tym wzgląd na stanowiącą ostatnio filar pluralistycznego społeczeństwa demokratycznego zasadę równości płci. Jak bardzo nie byłbym osobiście przeciwny tej koncepcji, zasada niedyskryminacji płci zmusza nas do zaakceptawania poglądu, że w eksperymencie klikania muszką (także na czas) powinni mieć prawo udziału również mężczyźni.
Od razu mówię, że ja udziału nie wezmę, ze względu
na brak przede wszystkim wykształcenia w kierunku technicznym... że o innych atutach nie wspomnę.No to już zapętliłem...

Pirlu, pirlu, a walizka...