Uwaga! NEW! EXCLUSIVE! Encyklopedia Poszepszyńska under construction https://poszepszynscy.wikia.com
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To ja poproszę jeszcze o taką piękną notkę na temat legendarnej "XIII Księgi" Pana Tadeusza
Fredro, tak ten to potrafił pisać.Zaś niegdyś te i inne utwory były były na kota 7 i to w niezłych wykonaniach, chyba wręcz samego przeciwnika lustracji (że nawiążę do wątku Stefka) Olbryskiego.
Strach się bać - internetowa reklama ma nas wszystkich na oku.Najbardziej rzucają się w oczy reklamy typu "znajdź partnera w <tu miasto odczytane z twojego IP>". Jednak podróżując łatwo zauważyć, że np. na pomorzu reklamy występujące na portalach internetowych są inne niż np na śląsku. Wyższa szkoła jazdy to obserwowanie czego szuka właściciel danego IP w internecie a potem oferowanie mu reklam spokrewnionych z tym tematem.
Strach się bać - internetowa reklama ma nas wszystkich na oku.Najbardziej rzucają się w oczy reklamy typu "znajdź partnera w <tu miasto odczytane z twojego IP>". Jednak podróżując łatwo zauważyć, że np. na pomorzu reklamy występujące na portalach internetowych są inne niż np na śląsku.
No i proszę, dostałem głupawą reklamę z najmniej spodziewanego kierunku, mianowicie pocztą z banku. Nazwy banku, działającego wyłącznie w Internecie i zaczynającej się na literę m-małe nie wymienię by nie było głupiej krypto(anty)reklamy. A głupia bo nie dość że zawierała katalog "Wiosna 2007" z dawno nieaktualnymi w większości promocjami, to jeszcze produktów dla pań. Trafili jak kulą, panie dzieju, w płot. Sam nie wiem co o tym myśleć, zmianę pł... tej, no... pci sugerują, czy co? Ale na to nie ma żadnej promocji. Biletu na podróż w czasie też nie znalazłem. Niezbyt to logiczne.
Odnośnie nietrafionej reklamy - ja dostaje "leguralnie" katalogi wydawnictw PWN.
Chodzi teraz w radio (większość stacji) taka reklama gdzie to Pan Szef daje pracownikom Zaj...sty Telefon żeby się dobrze poczuli (co najmniej tak samo jak Pan Szef) i doświadczyli prestiżu. Strasznie, jak z tego wynika, ten towar (znaczy się prestiż) potaniał... No ale może nie we wszystkich grupach docelowych