Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak tylko z ciekawości zapytam - macie wspólną żonę?
nie tylko byłem
A wy chłopaki cięgiem o kobiałkach No, ale temat wątku zobowiązuje. Dalej oczywiście należy się spodziewać świńskich dowcipów, chlania i wspomnień z okopów. Oraz chlania. I gadania o kobiałkach. I chlania.
Mój znajomy będący żołnierzem zawodowym zamieścił na portalu NK w rubryce "Czym się aktualnie zajmuję" następującą informację: Podróżuję po świecie. Poznaję ciekawych ludzi... zabijam ich.
Cytat: lybbard w 18 Stycznia 2009, 10:51:32Mój znajomy będący żołnierzem zawodowym zamieścił na portalu NK w rubryce "Czym się aktualnie zajmuję" następującą informację: Podróżuję po świecie. Poznaję ciekawych ludzi... zabijam ich. To jest właśnie ta sprzeczność we wspaniałym zawodzie, jakim skąd inąd jest wojsko. Najczęściej trzeba zabić swojego interlokutora zanim zamieni się z nim choć słowo. To czyni możliwość poznania jego być może ciekawej osobowości niezmiernie trudnym.Wniosek pierwszy: wojskowy, a w szczególności żołnierz musi być dobrym obserwatorem.Wniosek drugi: najlepszymi obserwatorami w wojsku są snajperzy.