Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
No i dlaczemu nikt nie uprzedził, że piosenka francuska będzie skrócona? Toż moja redundancja wygląda teraz jak jeździec bez głowy
Dalej to tylko płacz i zgrzytanie zębów...
Cytat: Stefan w 07 Stycznia 2010, 05:53:29Dalej to tylko płacz i zgrzytanie zębów...Znaczy ZGRYZ?
Artur Andrus zapowiedział w AR dzisiejszą emisję drugiej części koncertu MDSP, a na kolejne środy... emisję odcinków "książkowych". Wszystkie wymienione trwają po ok 30 minut, co należy wziąć pod uważanie przy redundancji. Może się jeszcze okaże, że tych ostatnich nagrano więcej niż 4.
O, to zupełnie tak jak nam swego czasu (pamięta ktoś jeszcze adres Kota 7?)...Rodzina nie cieszy, nie cieszy gdy jest, lecz kiedy jej ni masamoootnyyyś jak pies!No, ale nie zapominaj, że masz backupy. Na naszych twardych dyskach
Artur Andrus
A mi się poszła chromolić (po raz drugi w historii) cała kolekcja RP + cała reszta innych zbiorów...
O niczym nie wiem, o niczym nie wiem, o niczym nie wiem. Ale jakby coś, to ja chętnie. Czy mógłbym spytać Ala o pomoc?
Cytat: szczutek w 13 Stycznia 2010, 18:58:27O niczym nie wiem, o niczym nie wiem, o niczym nie wiem. Ale jakby coś, to ja chętnie. Czy mógłbym spytać Ala o pomoc?Ja bym prosiła raczej Cezariana. Ale ja o niczym nie wiem
Kochani, nadszedł czas założyć jakąś partyjkę!
Cytat: szczutek w 13 Stycznia 2010, 20:28:01 Kochani, nadszedł czas założyć jakąś partyjkę!Won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zmniejszyłem, he, he
kartofel jest kartoflem