Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 62119 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +5/-1
  • Mitsumaniak psiakość
Odp: Powitanie
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Września 2007, 12:22:15 »
Witam was wszystkich, prawda, czytam was już jakiś czas.  Postanowiłem się zarejestrować i pisać, jako ze jedno nie przeszkadza drugiemu, trzask, prask i po wszystkim........hhrrrrr,hrrrr.
"...dobry rezerwuar a w pływaku dziura, a jak w pływaku dziura, to cały rezerwuar do wymiany.." ;D

Offline Fasiol

• ZOMOwiec
  • Kombatant Wojny Rosyjsko-Japońskiej
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-10
« Odpowiedź #46 dnia: 26 Września 2007, 12:52:19 »
Witam was wszystkich, prawda, czytam was już jakiś czas.  Postanowiłem się zarejestrować i pisać, jako ze jedno nie przeszkadza drugiemu, trzask, prask i po wszystkim........hhrrrrr,hrrrr.

Halo!Halo!Pobudka!
Witam.Skoro kolega się zarejestrował na forum to mniemam że posiada okrągły dowód osobisty,jak my wszyscy.Jeśli takowego nie posiadasz to mus szybko wymienić bo normalnym  na tym forum być nie wypada.
Bóg stworzył ziemię, niebo i wodę, księżyc i słońce. Stworzył człowieka, ptaki i zwierzęta. Ale psa nie stworzył. Bo psa już miał.

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #47 dnia: 26 Września 2007, 14:29:28 »
hrzzzza khkh,khhh co się stało kochaneczku? Jaki dowód? okrongły? no patrzcie państwo. ;)Normalny nie jestem, słucham też: :"Nie tylko dla orłów" i "Kulisy srebrnego ekranu". "RP" niestety jak na razie zdobyłem tylko od 1-60 odcinka,(według spisu ze strony) i kilka późniejszych, wyrywkowych. Może kiedyś zdobędę późniejsze.
"...dobry rezerwuar a w pływaku dziura, a jak w pływaku dziura, to cały rezerwuar do wymiany.." ;D

Stefan

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 26 Września 2007, 15:39:30 »
... "RP" niestety jak na razie zdobyłem tylko od 1-60 odcinka,(według spisu ze strony) i kilka późniejszych, wyrywkowych. Może kiedyś zdobędę późniejsze.
Dobrze kombinuje...
Cwana gapa

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-65535
  • ja tu tylko sprzątam...
« Odpowiedź #49 dnia: 26 Września 2007, 16:12:48 »
To jeden to w skali Beauforta? To chyba raczej bryza, nie wichura, ledwie dmucha...  ;D
Rude and not ginger

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #50 dnia: 26 Września 2007, 16:20:14 »
Tak wogóle kochaneczkowie, mogę zamieścić ZIP-a z tymi 60-cioma na serwerze firmowym. Samo sortowanie zajęło mi panie dziejku z 4 godziny. Ale teraz prawda są poukładane, prawda, ponumerowane prawda. Palce lizać.  ;D

edit: Bruxa, to od brukwi? Brukiew z dżemem panie dziejku palce lizać :D

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 26 Września 2007, 16:34:15 »
Brukiew z dżemem może być, ale taki dżem z brukwi  ;D Posmarować takiego świeżego bułczarza i chrup!!!
Rude and not ginger

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #52 dnia: 26 Września 2007, 17:55:14 »
Raaany boskie BRUXa kto usiadł na moją przedwojenną dębową trumnę z papieru? Zostałem zrugany za co dziękuję. Psiamaać  ;)

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 26 Września 2007, 20:30:52 »
A bo też licha była... Wszyscy wiedzą, ze najlepszy papier to nie z drzew (fuj, to nie ekologicznie dęby wycinać), tylko ze szmat...
Takie szmatławe starodruki to pięćset lat potrafią w dobrym zdrowiu oko cieszyć, a obecne paperbacki z drzewnej pulpy to i do pięćdziesiątki nie dociągną...
Taka trumna to się prędzej rozłoży niż do ziemi trafi  ;)
Rude and not ginger

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #54 dnia: 26 Września 2007, 22:22:47 »
W niezapomnianym roku 1905 ujrzałem kota, a w zasadzie prawda 7 kotów, szczękę mą po jej upadku, do tej pory szuka żona z 8 miesięcznym Leonem (bynajmniej nie ślepym). Taki kot to zwierzę potworne wielkością podobne do usuryjskiego tygrysa, który myje nogi w Amurze. Jesteście dla mnie prawda, wielkimi konserwatorami maszyn do pisania najprawdopodobniej. :o :o :o :o

Offline Alexia

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +7/-0
« Odpowiedź #55 dnia: 26 Września 2007, 23:17:06 »
No właśnie,na pewno są wśród nich samce,co potwierdza nam dowcip o Jasiu,który przyszedł z kolegą do babci i zapytał:Babciu czy ty możesz mieć dzieci?
-Nie  dziecinko-odrzekła z lekka wstrząśnięta babcia.
Na co Jasio,zwracając się do kolegi:-A mówiłem ci,że babcia to samiec.... ;D
Cytat: Cezarian

Szok szokiem, ale jest oczywistym, że jeśli staruszki są, to skądś się muszą brać, a w związku z tym muszą mieć jakieś zwyczaje godowe.

edit: ostatni raz ci cytat poprawiam, no!
« Ostatnia zmiana: 27 Września 2007, 08:08:05 wysłana przez Bruxa »

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-32
  • Ja tu tylko bałaganię...
« Odpowiedź #56 dnia: 26 Września 2007, 23:49:59 »
Powstaje dodatkowy problem jak rozróżnić staruszke samca od samicy. Dobrze byłoby podczas pozyskiwania bułek w twarz nie dostać.
A że kot to zwierzę potworne, nie tylko wielkością zresztą, to wichura, nawet jeśli ma za sobą wszystkich pancernych, nie musi nas przekonywać...
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Offline 666

• Łeb-Majster
  • Młodszy Techniczny Telewizyjny
  • słoiki dżemu truskawkowego +669/-666
    • 4915610
    • Maciej Zembaty - strona nieoficjalna
« Odpowiedź #57 dnia: 26 Września 2007, 23:54:49 »
Witam towarzysza obywatel Wichurę 1 w naszych szeregach.

Może kiedyś zdobędę późniejsze.
Może....kiedyś...zdobędziesz...kto wie. :)
nie graj ze mną...

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #58 dnia: 27 Września 2007, 08:01:03 »
Powstaje dodatkowy problem jak rozróżnić staruszke samca od samicy. Dobrze byłoby podczas pozyskiwania bułek w twarz nie dostać.
A że kot to zwierzę potworne, nie tylko wielkością zresztą, to wichura, nawet jeśli ma za sobą wszystkich pancernych, nie musi nas przekonywać...

Staruszka samiec ma stuningowany wózek z takim znaczkiem: najprawdopodobniej, poza tym ślini się, oblizuje palce i żebrze:"...ubogi prosi o wsparcie.."

Witam towarzysza obywatel Wichurę 1 w naszych szeregach.

Może kiedyś zdobędę późniejsze.
Może....kiedyś...zdobędziesz...kto wie. :)

Witam sądząc po tym co napisaliście o archiwum radiowym, będzie ciężko zebrać cokolwiek. ???
« Ostatnia zmiana: 27 Września 2007, 08:23:48 wysłana przez wichura1 »

Online Bluesmanniak

• ZOMOwiec
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-4
« Odpowiedź #59 dnia: 27 Września 2007, 08:28:33 »
Szok szokiem, ale jest oczywistym, że jeśli staruszki są, to skądś się muszą brać, a w związku z tym muszą mieć jakieś zwyczaje godowe.
I znowuż się z Waścią nie mogę zgodzić - to powyższe to stereotyp i zabobon! Staruszki rozmnażaja się przez _postarzanie_ i zachowania godowe nic tu do rzeczy nie mają - wręcz przeciwnie! Staruszka tokująca to nie jest staruszka, to efemeryda a najprawdopodobniej prowokatork(a) albo TW w przebraniu.
Ktoś mógłby zarzucić mi, że pomijam zupełnie zjawisko występowania staruszków, idealnie wpisujące się w teorie godowe Cazariana. Ale to nie jest przeoczenie, to świadoma, podparta naukowo decyzja. Społeczeństwo nagminnie (w gminie szczególnie) łączy staruszki ze staruszkami a to przecież zupełnie odrębne podgatunki, które poza podobna nazwą niewiele łączy. Tę oczywistą oczywistość rozumie nawet minister (były) Giertych, który dokładnie przestudiował genealogię człowieka i autorytetem w tej dziedzinie został!
Nie dajmy się zwieść przesądom - kot czarny los marny.