Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 62216 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qzynka Edyta

• Gość
Odp: Powitanie
« Odpowiedź #105 dnia: 22 Października 2007, 14:59:58 »
Dzień Dobry Wieczór - w końcu nie wiadomo, kiedy to pójdzie!
Właśnie się zarejestrowałem i cieszę się niezmiernie, że powstał fanklub Rodziny P.! Nadmienię, iż ojciec mój, jajcarz po byku, droczył się z mamą że nada mi imię Maurycy. Nie musze pisać, że wychował mnie na fana Rodziny P. i całej Trójki z jej "powtórką z rozrywki" w ogóle. Tedy na bieżmowaniu walnąłem sobie imię Maurycy (był taki święty), a ojciec po dziś dzień co jakiś czas tym imieniem "mię" woła.
Serdeczne dzięki Wichurze, że zapodał mi link do fanklubu.
Strona www super! Z dżemem byłaby palce lizać! Trzask prask i po wszystkim!

Offline Bruxa

• ^,..,^
  • Pierdziel
  • Kombatant Wojny Rosyjsko-Japońskiej
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-65535
  • ja tu tylko sprzątam...
« Odpowiedź #106 dnia: 22 Października 2007, 15:28:19 »
Witamy kolegę Edytę (nas tu naprawdę nic nie zdziwi).

A św Maurycy, jak sama nazwa wskazuje Maur (czyli Murzyn, czyli mamy dwa w jednym) bardzo pomocny na podagrę podobno. Tylko nie wiem, czy stosuje się go zewnętrznie czy wewnętrznie?

Rude and not ginger

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-32
  • Ja tu tylko bałaganię...
« Odpowiedź #107 dnia: 22 Października 2007, 15:43:42 »
Dzień Dobry Wieczór - w końcu nie wiadomo, kiedy to pójdzie!
Właśnie się zarejestrowałem i cieszę się niezmiernie, że powstał fanklub Rodziny P.! Nadmienię, iż ojciec mój, jajcarz po byku, droczył się z mamą że nada mi imię Maurycy. Nie musze pisać, że wychował mnie na fana Rodziny P. i całej Trójki z jej "powtórką z rozrywki" w ogóle. Tedy na bieżmowaniu walnąłem sobie imię Maurycy (był taki święty), a ojciec po dziś dzień co jakiś czas tym imieniem "mię" woła.
Serdeczne dzięki Wichurze, że zapodał mi link do fanklubu.
Strona www super! Z dżemem byłaby palce lizać! Trzask prask i po wszystkim!
Witam także kolegę! Z tym Maurycym jako imieniem pomysł w sumie fajny, ale podziękuj mamie(?), że pozstawiła jednak na Kuzynkę Edyta. Bardzo Ci z takim imieniem do twarzy.  :D
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Offline Fasiol

• ZOMOwiec
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-10
« Odpowiedź #108 dnia: 22 Października 2007, 15:45:09 »
Bardzo Ci z takim imieniem do twarzy.

Nie z nami te numery Bruner.
Bóg stworzył ziemię, niebo i wodę, księżyc i słońce. Stworzył człowieka, ptaki i zwierzęta. Ale psa nie stworzył. Bo psa już miał.

Offline Bluesmanniak

• ZOMOwiec
  • słoiki dżemu truskawkowego +65535/-4
« Odpowiedź #109 dnia: 22 Października 2007, 15:46:32 »
Że akurat mam dyżur to też powitam Edytę - dzień dobry!
Na szczęście mój papa nie znał świetego Maurycego, ale za to osobiście zapoznałem Marylę co w zupełności mi wystarcza. I tak mialem szczescie bo moi rodzice namiętnie (i razem ze mną) oglądami znany serial i miałem szansę na Hans(a) ;)

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • słoiki dżemu truskawkowego +5/-1
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #110 dnia: 22 Października 2007, 19:01:27 »
Nie taki Maurycy święty jak go malują najprawdopodobniej. Witaj Qzynko Edyto jak sam widzisz Forum jest ewidentnie "zaj...ste" jak mawia pewna niska blond gwiazda z wysokim IQ,  lub odwrotnie wysoka blond gwiazda z niskim IQ ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 22 Października 2007, 19:04:00 wysłana przez wichura1 »
"...dobry rezerwuar a w pływaku dziura, a jak w pływaku dziura, to cały rezerwuar do wymiany.." ;D

Qzynka Edyta

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: 23 Października 2007, 09:24:45 »
Q hfale ojczyzny, Panie i Panowie - dzięQję za miłe powitanie! Choć Pań tu nie widzę, jeno płeć brzydka (jak avatary) posty pisze.

Murzyn w Maurycym siedzi - pięknie! Jakby nie było, "Murzyn! To jest alibi!!" jak wołał Kramer w "Vabanku". A prócz bycia "faunem" Rodziny P., to przepadam też za "Stawką..." co objawia się nickiem. KlossUF i BrunnerUF pełno w sieci, a Qzynka Edyta jedna! Tak dla przypomnienia innym pogibańcom na punkcie tego najlepszego polskiego sensacyjnego serialu, Edyta Lausch, grana przez Aleksandrę Zawieruszankę, pojawia się w jednym z najlepszych odcinQF serii, 14-tym pt.:"Edyta". Jak wiemy, Edyta "zdradziła III Rzeszę" (Hermann Brunner). No, ale dość o ciotce Zuzannie!

Znacie strony http://www.trojkofan.trojka.info/wstep.html? Strona po byQ!
Są tam dżingle, m.in. 4 dżingle Rodziny Poszepszyńskich, gdyż czołówek tyle było, jeśli nie więcej.
Jeżeli są wśród Was "fauni" najlepszej stacji radiowej  ;D to ta strona MUSI być w "ulubionych" lub w "zakładkach" (zależnie od przeglądarki).

Pozdrawiam!

Qzynka Edyta

• Gość
« Odpowiedź #112 dnia: 23 Października 2007, 09:31:03 »
Bardzo Ci z takim imieniem do twarzy.

Nie z nami te numery Bruner.

"Oj jo-joj, ależ Hans!"

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #113 dnia: 23 Października 2007, 09:33:34 »
Q hfale ojczyzny, Panie i Panowie - dzięQję za miłe powitanie! Choć Pań tu nie widzę, jeno płeć brzydka (jak avatary) posty pisze......

I tu się mylisz najprawdopodobniej, ale już skoro już  napisałeś, a ja zacytowałem, to się nie zdziw jak Bruxa wyrwie ci nogi z odwłoka i nakopie do niego. Trzask, prask i po wszystkim. :D  

edit: a oprócz tego ci nakopie za to, że nie używasz funkcji edytuj, która komu jak komu , ale tobie nie powinna być obca Edyto. :D
« Ostatnia zmiana: 23 Października 2007, 09:35:59 wysłana przez wichura1 »
"...dobry rezerwuar a w pływaku dziura, a jak w pływaku dziura, to cały rezerwuar do wymiany.." ;D

Qzynka Edyta

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: 23 Października 2007, 09:38:12 »
Nie taki Maurycy święty jak go malują najprawdopodobniej. Witaj Qzynko Edyto jak sam widzisz Forum jest ewidentnie "zaj...ste" jak mawia pewna niska blond gwiazda z wysokim IQ,  lub odwrotnie wysoka blond gwiazda z niskim IQ ;D ;D ;D

Taa..., owocowe imię i owocowe aj kiu. Ale z wyra przez trzy dni byś nie wyrzucił  ;D

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • *
« Odpowiedź #115 dnia: 23 Października 2007, 09:40:22 »
Q hfale ojczyzny, Panie i Panowie - dzięQję za miłe powitanie! Choć Pań tu nie widzę, jeno płeć brzydka (jak avatary) posty pisze......

I tu się mylisz najprawdopodobniej, ale już skoro już  napisałeś, a ja zacytowałem, to się nie zdziw jak Bruxa wyrwie ci nogi z odwłoka i nakopie do niego. Trzask, prask i po wszystkim. :D  

Może kolega-Kuzynaka Edyta uważa, że jak ktoś jest Pierdzielem oraz Ekspertem Toaletowym, oraz wyglada, jak wyglada, to nie ma prawa być kobietą? A Curie Skłodowska jak wygladała i była! A Kopernik jak wygladała? I też była! Stronka zaś palce lizać oczywiście, choć jest oczywistą oczywistością, że jest znana.

Qzynka Edyta

• Gość
« Odpowiedź #116 dnia: 23 Października 2007, 09:43:39 »

edit: a oprócz tego ci nakopie za to, że nie używasz funkcji edytuj, która komu jak komu , ale tobie nie powinna być obca Edyto. :D

Ten-ta-to Bruxa, co to Murzyna wcisnął w Maurycego? Musi ten-ta-to sam-sama-samo, co Monty Pythona lubi (jak my, Wichura), gdyż-ponieważ-dlatego-że-bo ma pod tekstem tekst, taki podtekst:
"Romanes eunt domus!"

Qzynka Edyta

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: 23 Października 2007, 09:55:51 »
Może kolega-Kuzynaka Edyta uważa, że jak ktoś jest Pierdzielem oraz Ekspertem Toaletowym, oraz wyglada, jak wyglada, to nie ma prawa być kobietą? A Curie Skłodowska jak wygladała i była! A Kopernik jak wygladała? I też była!

Fakt! Qzynka Edyta też ładną niewiastą była, a tu proszę, morda Hermanna B. i w dodatku zatwardziały heteroseksualista, co by mandarynki z łóżka nie wyrzucił...

Offline wichura1

• Hydraulik
  • Aktywny Bułczarz
  • *
  • Mitsumaniak psiakość
« Odpowiedź #118 dnia: 23 Października 2007, 10:01:00 »
...ma pod tekstem tekst, taki podtekst:
"Romanes eunt domus!"

Najprawdopodobniej chodzi o to że jest ona nauczycielką, a cytat ów dotyczy gościa, który razem z ojcem nie pochodzi od małpy tylko od konia ;D, który to gość był wiadomym ministrem i ona podlegała jego debilnym zarządzeniom.

A jak nie zaczniesz edytować tylko będziesz pisał post pod postem, to ci odstrzelę łeb z RG-ppanc-a

Offline Cezarian

• Pierdziel
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: 23 Października 2007, 10:13:56 »
A jak nie zaczniesz edytować tylko będziesz pisał post pod postem, to ci odstrzelę łeb z RG-ppanc-a
Dodajmy, że mając na myśli edytowanie, klikamy w modyfikuj. Tak jak z partią i Leninem.