Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
I niestety, przyznaje - zostałam zeszwabiona już trzy lata temu za sprawa hipnotyzującej mocy głosu niejakiego Tilla L., wokalisty Rammsteina. A najgorsze jest to, ze wcale nie chce się z tego wyleczyć
Stefan wiedzie spokojne życie — ma piękną żonę, dwójkę dzieci, dobrą pracę… Brzmi idealnie, prawda? Ale jeśli tak jest, to co w tej całej sielance robi duch byłej dziewczyny Stefana i skąd się wzięły plamy krwi na jej sukience? Zaintrygowało mnie to (wczoraj wieczorem), ciekawe co na to Stefan?
Cytat: Bluesmanniak w 24 Lipca 2019, 06:58:02Stefan wiedzie spokojne życie — ma piękną żonę, dwójkę dzieci, dobrą pracę… Brzmi idealnie, prawda? Ale jeśli tak jest, to co w tej całej sielance robi duch byłej dziewczyny Stefana i skąd się wzięły plamy krwi na jej sukience? Zaintrygowało mnie to (wczoraj wieczorem), ciekawe co na to Stefan?Co to za bzdury?
Spoko, ja pojutrze idę na show kabaretu Neo-Nówka "Żywot Mariana", więc wyjdzie na zero. Chyba
Przeczytaj, to sie dowiesz