Oczywizdoźć - galeria z dżemem zapraszahttps://galeria.poszepszynscy.info/ - tylko u nas aktualne zdjęcia z Port Artur (z 1905 roku)!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Postanowiłam poświęcić się dla dobra nauki i porównać Polotmavego Mastera 13 z Pilzna z polskim wynalazkiem. O ja durna, ja durna...
Ba! Tu właściwie można było zakończyć eksperyment. A właściwie to się przed nim powstrzymać. Mądra Polka po szkodzie
Jest u mnie w carrefourze, ale gdzie nalewany to nie wiem.Mogie sprawdzić przy okazji.
Cytat: Fasiol w 29 Sierpnia 2012, 11:59:07Jest u mnie w carrefourze, ale gdzie nalewany to nie wiem.Mogie sprawdzić przy okazji.Może i nalewany w carrefurze?
No co? Ostatnio w Błoniu na Muszkieterze widziałam plakat:Własne wędliny. Wyrabiamy i wędzimy w sklepie!
Cytat: Bruxa w 29 Sierpnia 2012, 12:14:07No co? Ostatnio w Błoniu na Muszkieterze widziałam plakat:Własne wędliny. Wyrabiamy i wędzimy w sklepie!A w "moim" Tesco swego czasu zniknęły wszystkie... jaja. Wydawało się, że to jednodniowe czy kilkugodzinne - ale nie. Jaj nie było cały niemal tydzień. Znajoma miała teorię że i jaja pędzą na miejscu i po prostu zdechły wszystkie produkujące je "tescowe" nioski!!