Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Bruxa w 31 Maja 2011, 15:48:44Że wam się chce w upały takie tl;dr smażyć... I niby kto to ma czytać, a? Bo ja idę na piwo.Nawet nie denerwuj! Tu się pracuje!
Że wam się chce w upały takie tl;dr smażyć... I niby kto to ma czytać, a? Bo ja idę na piwo.
Cytat: Cezarian w 31 Maja 2011, 16:02:57Cytat: Bruxa w 31 Maja 2011, 15:48:44Że wam się chce w upały takie tl;dr smażyć... I niby kto to ma czytać, a? Bo ja idę na piwo.Nawet nie denerwuj! Tu się pracuje!Właśnie!Ale po pracy czeka niepasteryzowane Leżajsk (niestety z żywca)
Jak kogo, mnie po pracy czeka praca.
Cytat: Cezarian w 31 Maja 2011, 23:12:15Jak kogo, mnie po pracy czeka praca.sam chciałaś
Trwają międzygalaktyczne negocjacje by obwód wyborczy usytuować także w Mgławicy Andromedy, gdyż podobno tam widziano jednego wyborcę PO.
Chciałam wtrącić, że od 2006 roku wyborcy z Plutona podlegają pod obwód wyborczy w Pasie Kuipera.
Cytat: Bruxa w 03 Października 2011, 09:42:47Chciałam wtrącić, że od 2006 roku wyborcy z Plutona podlegają pod obwód wyborczy w Pasie Kuipera.Tak tak, to efekt walki z Układem, popularnej jedną (niebawem dwie) kadencję temu. Dziwi mnie swoją drogą, że został w Układzie Mars, było nie było - CZERWONA planeta... Tam to pewnie SLD będzie miał 100%...