Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Stefan w 18 Maja 2010, 18:00:01Cytat: Stefan w 18 Maja 2010, 17:25:13lepiej pisać rzeszka. Mniej kłopotu.erratajest: rzeszkawinno być: reszkaJa chyba mam awersję.A ktoś rewersję...
Cytat: Stefan w 18 Maja 2010, 17:25:13lepiej pisać rzeszka. Mniej kłopotu.erratajest: rzeszkawinno być: reszka
lepiej pisać rzeszka. Mniej kłopotu.
najlepszy jest filosemita.
Cytat: Stefan w 20 Maja 2010, 16:21:30najlepszy jest filosemita.To pewnie jakiś rodzaj filatelisty?
Też o tym myślałem. Wpisujcie miasta, które uważają to samo.
Cytat: szczutek w 21 Maja 2010, 01:47:46Też o tym myślałem. Wpisujcie miasta, które uważają to samo.Pierwszy!Weminsladntykopermustendhojduszobolszaloonlmdtemdo
No to dowcip:Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada: - Tak dalej, k *** a, nie może być! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi! - Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. - Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli....
No właśnie, tylko bałagan z tymi strefami - w Mielcu to świeżynka a mnie sie obiło o uszy w zeszłym stuleciu...
Aż taka stara nie jestem Z papieżem.
: Niech wam się powodzi!
Cytat: Bruxa w 22 Maja 2010, 18:07:31: Niech wam się powodzi! ale to bardziej w stylu Bronia...