Kot Alik nie żyje Na szczęście kot Ali ma się dobrze.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nikt tego nie ma.
Ja natomiast dysponuję rewelacyjnymi nagraniami z lat ubiegłych. Audycja Romana Dziewońskiego w 1 Programie Polskiego Radia. Jak coś to może rzucić pilotażowy odcinek?
Cytat: Rustig w 04 Maja 2007, 17:32:15Ja natomiast dysponuję rewelacyjnymi nagraniami z lat ubiegłych. Audycja Romana Dziewońskiego w 1 Programie Polskiego Radia. Jak coś to może rzucić pilotażowy odcinek?JAK NAJBARDZIEJ!!! Książki Romana Dziewońskiego o Kabarecie Starszych Panów i o Dudku są świetne, pewnie te audycje radiowe też były OK.
Napiszę coś na temat czyli o kabarecie "Pod Egidą". Dlaczego na naszych serwerkach właściwie brak nagrań Egidy, mam na myśli nie te marne monologi Pietrzaka z lat 80/90, ale porządne teksty i piosenki z lat 60/70? Jest na to jakieś wytłumaczenie?
Cytat: Jasio w 03 Maja 2007, 10:05:06Cytat: Stefan w 22 Kwietnia 2007, 22:48:31A pro po - mam zezem, są zaiinteresowani?Stefan, masz CAŁY drugi odcinek "Łańcuch ludzi dobrej woli"?Na okno tak, ale sprawdzę jak wrócę do maci
Cytat: Stefan w 22 Kwietnia 2007, 22:48:31A pro po - mam zezem, są zaiinteresowani?Stefan, masz CAŁY drugi odcinek "Łańcuch ludzi dobrej woli"?
A pro po - mam zezem, są zaiinteresowani?
A w jednym filmie ("Yesterday" się nazywa), to jest scena, w której w kinie puszczony był film o Beatlesach. I właśnie tam była scena, gdzie w kabarecie Dudek: Dziewoński, Kobuszewski, Gołas i jeszcze ktoś 4ty przebrani byli za Beatlesów i śpiewali ich utwór z polskim textem