Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! http://zembaty.poszepszynscy.info/ - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tyż piknie. To proszę, następne zadanie na wyobraźnię (i pomyśleć, że to moja własna rodzina taką inwencję plastyczną przejawia ). Do irytującego typa w sytuacji parkingowej: - Panie, czy pana dziś pszczoła z samego rana w małego ugryzła?!?Mam nadzieję, że tym razem też was wyobraźnia nie zawiedzie, chłopaki A swoją drogą, spróbuj tu człowieku przeskoczyć rzeczywistość...
Cytat: Bruxa w 19 Marca 2009, 19:32:10Tyż piknie. To proszę, następne zadanie na wyobraźnię (i pomyśleć, że to moja własna rodzina taką inwencję plastyczną przejawia ). Do irytującego typa w sytuacji parkingowej: - Panie, czy pana dziś pszczoła z samego rana w małego ugryzła?!?Mam nadzieję, że tym razem też was wyobraźnia nie zawiedzie, chłopaki A swoją drogą, spróbuj tu człowieku przeskoczyć rzeczywistość... Jednak to ze strony Twojej rodziny bardzo niepoprawne politycznie, żeby tak wypominać ojcu małego jego ugryzienie. Kto wie, czy to nie wywże nieusuwalnego wpływu na psychikę małego.
Cytat: Cezarian w 19 Marca 2009, 23:17:22Cytat: Bruxa w 19 Marca 2009, 19:32:10Tyż piknie. To proszę, następne zadanie na wyobraźnię (i pomyśleć, że to moja własna rodzina taką inwencję plastyczną przejawia ). Do irytującego typa w sytuacji parkingowej: - Panie, czy pana dziś pszczoła z samego rana w małego ugryzła?!?Mam nadzieję, że tym razem też was wyobraźnia nie zawiedzie, chłopaki A swoją drogą, spróbuj tu człowieku przeskoczyć rzeczywistość... Jednak to ze strony Twojej rodziny bardzo niepoprawne politycznie, żeby tak wypominać ojcu małego jego ugryzienie. Kto wie, czy to nie wywże nieusuwalnego wpływu na psychikę małego. Ale którego malego?
Czyli co - żeby się z niego zrobił anty-elektron???
Znajomość ścisłych to może i kolega ma, ale z filozoficznymi to już gorzej. Od kiedy minus to jest nic, he?Moim zdaniem to wielka obelga (Oby ci elektron zgubił minusa!) bo taki elektron bez minusa to jak, najprawdopodobniej, eunuch - zmienia rodzaj na nijaki a to dla jego psychiki może być wielkim szokiem!
Taki elektron bez minusa to jest neutrino! Czyli coś! A pozyton bez plusa - antyneutrino czyli... ... to ja się jeszcze przygotuję...
Cytat: minus pedadoga w 23 Marca 2009, 23:33:30Taki elektron bez minusa to jest neutrino! Czyli coś! A pozyton bez plusa - antyneutrino czyli... ... to ja się jeszcze przygotuję...No!Poćwicz na petardach
największym plusem petardy jest lont.
A neutrino wygląda tak http://www.neutrino.net.pl/
No patrz, i stwierdziłeś to nawet nie klikając (bo przecież nie klikasz). To się można zdziwić... Chyba, że chodziło ci o moją nową stopkę