Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chyba, ze mi plama po drodze odbije
a ja sobie nie życzę...
Koników z jajkami w bryczkachKrówek na baziowych patyczkachKózek, co jak zajączkiSkaczą przez pisanek łączkiKurek, co gdaczą magicznieNa święconek koszyczkiemI karpia co gada, bo chybaTrochę marzeń się przyda?
Otrzymaliśmy na moje ręce podziękowania i życzenia (prawdopodobnie żartobliwe) najlepszy świąt od Grzegorza Poszepszyńskiego.
Cytat: Cezarian w 25 Kwietnia 2011, 22:44:53Otrzymaliśmy na moje ręce podziękowania i życzenia (prawdopodobnie żartobliwe) najlepszy świąt od Grzegorza Poszepszyńskiego.Szmata,a jednak potrafi się zachować.
Pewnie dlatego, że on był szmatą tylko w pracy, zaś w domu to bezkompromisowy, odważny i despotyczny ojciec i mąż....
Szmata,a jednak potrafi się zachować.
Cytat: Fasiol w 26 Kwietnia 2011, 12:28:35Szmata,a jednak potrafi się zachować.Ciekawe czy dali dziadkowi jajko (albo pół).
Cytat: 666 w 27 Kwietnia 2011, 05:04:55Cytat: Fasiol w 26 Kwietnia 2011, 12:28:35Szmata,a jednak potrafi się zachować.Ciekawe czy dali dziadkowi jajko (albo pół).Zaraz zaraz, o ile pamiętam odcinek "przerażający", to dziadek po stówie miał dostawać całe jajko?