"Karmi" Cię nie wykarmi.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Cezarian w 18 Sierpnia 2025, 23:48:30Zgoda, ale definicja odnosiła się do ubrania zewnętrznego, a więc coś pod nim (inne ubranie) musiało być, inaczej byłoby napisane, że bez ubrania.Tak, wiem...Ale to nic nie zmienia, wedle informacji na badania zaprasza pielęgniarka częściowo rozebrana.A nawet zupełnie rozebrana, gdyż ubranie wewnętrzne po zdjęciu zewnętrznego staje się automatycznie zewnętrznym, które powinna zdjąć.
Zgoda, ale definicja odnosiła się do ubrania zewnętrznego, a więc coś pod nim (inne ubranie) musiało być, inaczej byłoby napisane, że bez ubrania.Tak, wiem...
Cytat: Leon74 w 19 Sierpnia 2025, 08:24:00Cytat: Cezarian w 18 Sierpnia 2025, 23:48:30Zgoda, ale definicja odnosiła się do ubrania zewnętrznego, a więc coś pod nim (inne ubranie) musiało być, inaczej byłoby napisane, że bez ubrania.Tak, wiem...Ale to nic nie zmienia, wedle informacji na badania zaprasza pielęgniarka częściowo rozebrana.A nawet zupełnie rozebrana, gdyż ubranie wewnętrzne po zdjęciu zewnętrznego staje się automatycznie zewnętrznym, które powinna zdjąć.Czyli matrioszka?! To jeszcze gorzej niż emerytka...
oraz symulator uderzenia asteroidów w wybrane okolice):
Cytat: Baader w 25 Sierpnia 2025, 09:05:49oraz symulator uderzenia asteroidów w wybrane okolice):Byłoby łatwiej, jakby mozna z palca odres wpisac.Nic to, spróbujmy.Warszawa, Keniga 20?Cholibka, trochę blisko domu.
A to nie przystanek autobusowy był?Na przystanku podobno palić nie wolno.