Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
Toczyć to się może walec. Życie ma trwać
A życie sobie płynie jak gdyby nigdy nic...
Czy coś, co ma trwać może płynąć? Wygląda na to, że tak
jak w topicu (nie dotyczy wątków komputerowych)
Jak w topicu? Pamiętliwy jesteś Stefek. Że też chce Ci się wracać pamięcią do tego, co się wydarzyło (lub nie) na forum 23 listopada 2007r.?Wyobrażam sobie, jak siedzisz i wyrzucasz sobie, że nie poszedłeś do kina np. 14 lutego 1987r., a przecież mogłeś...
Cytat: Cezarian w 06 Sierpnia 2008, 09:51:22Wyobrażam sobie, jak siedzisz i wyrzucasz sobie, że nie poszedłeś do kina np. 14 lutego 1987r., a przecież mogłeś...A właśnie że byłem!I nawet mam bilet
Wyobrażam sobie, jak siedzisz i wyrzucasz sobie, że nie poszedłeś do kina np. 14 lutego 1987r., a przecież mogłeś...
Cie nie widziałem.A co grali? Ha!
Cytat: Stefan w 13 Sierpnia 2008, 11:57:07Cie nie widziałem.A co grali? Ha!dobra, ja zaczynam, Ty kończysz. Na początku grali Kronikę filmową. A jaki potem grali film?
Cytat: Cezarian w 13 Sierpnia 2008, 11:58:34Cytat: Stefan w 13 Sierpnia 2008, 11:57:07Cie nie widziałem.A co grali? Ha!dobra, ja zaczynam, Ty kończysz. Na początku grali Kronikę filmową. A jaki potem grali film?Amerykański, kolorowy, pod tytułem...
Cytat: Stefan w 13 Sierpnia 2008, 12:12:01Cytat: Cezarian w 13 Sierpnia 2008, 11:58:34Cytat: Stefan w 13 Sierpnia 2008, 11:57:07Cie nie widziałem.A co grali? Ha!dobra, ja zaczynam, Ty kończysz. Na początku grali Kronikę filmową. A jaki potem grali film?Amerykański, kolorowy, pod tytułem...Własnie, wiedziałem, że nie będziesz pamiętał tytułu. Przegrałeś, nie męcz się już. Nie będę Cię pogrążał i nie zapytam o numer (boczny i rejestracyjny) autobusu. Wystarczająco się dzisiaj nacierpiałeś.
I trzemu Cezarian dał linka do tego wątku???