Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Stacja kosmiczna ISS (aktualnie z promem kosmicznym Endeavour) będzie przelatywała o godz 22:47.Z kierunku zachodniego na wschód.
Furda tam Katowice - Mielca NIE MA!
A z innej beczki - wiadomo już, czy naprawili? Bo ja akurat o dziesiątej na jogging się wybierałam, a tu taki pasztet
Cytat: Bruxa w 20 Lipca 2009, 19:32:50A z innej beczki - wiadomo już, czy naprawili? Bo ja akurat o dziesiątej na jogging się wybierałam, a tu taki pasztet Naprawa ma być ukończona około godz 21:47.Testy nowej spłuczki będą trwały do 21:50.Możesz biegać.
Cytat: Bruxa w 20 Lipca 2009, 19:32:50Furda tam Katowice - Mielca NIE MA!Poniżej II ligi nie umieszczają w tabeli.
Fikanie Stefanowi dozwolone od 6 do 14 pn-pio
I nic o meczu.
Cytat: Stefan w 23 Lipca 2009, 09:32:32I nic o meczu.Wziął i przypomniał.
Stefek po prostu myślał, że nasza Wisełka kochana, choć nie jest faworytem, sprawi jednak niespodziankę.
bladź-kaszanka
Cytat: Fasiol w 23 Lipca 2009, 11:43:44bladź-kaszankaTo związek frazeologiczny czy neologizm/*?/*(nie wiem o co mi chodzi i nie rozumiem co napisałem)
Cytat: Stefan w 23 Lipca 2009, 12:36:38Cytat: Fasiol w 23 Lipca 2009, 11:43:44bladź-kaszankaTo związek frazeologiczny czy neologizm/*?/*(nie wiem o co mi chodzi i nie rozumiem co napisałem)Regionalizm, najprawdopodobniej.Ja też nie wiem, o czym rozmawiamy, ale dobrze jest móc błysnąć fachowym terminem.