Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: anoosia w 06 Lipca 2011, 20:23:09Cytat: Cezarian w 03 Lipca 2011, 21:48:24Zresztą, jak na miejscu będzie Mela i Anoosia wraz z Deepem, to mamy gwarancję udanego pogrzebu.Dla mnie propozycja tekstu na szarfie lodzio-miodzio.Jeden z dziwniejszych "komplementów" dotyczących mnie. Oj, za rzadko bywasz na forum, za rzadko
Cytat: Cezarian w 03 Lipca 2011, 21:48:24Zresztą, jak na miejscu będzie Mela i Anoosia wraz z Deepem, to mamy gwarancję udanego pogrzebu.Dla mnie propozycja tekstu na szarfie lodzio-miodzio.Jeden z dziwniejszych "komplementów" dotyczących mnie.
Zresztą, jak na miejscu będzie Mela i Anoosia wraz z Deepem, to mamy gwarancję udanego pogrzebu.Dla mnie propozycja tekstu na szarfie lodzio-miodzio.
Cytat: Stefan w 07 Lipca 2011, 09:01:40@ anoosia - do takich komplementów zawsze jestem chętny. Jaka przyjemność słuchać w kółko tych samych komplementów?Otóż żadna. Raz słyszałam, że Arabowie by się bili, żeby mieć mnie za żonę. A ja na to , że ja jestem tak droga, że wielbłądów by im nie starczyło.
@ anoosia - do takich komplementów zawsze jestem chętny. Jaka przyjemność słuchać w kółko tych samych komplementów?
Jeszcze na dobranoc anegdota, przytoczona przez syna Maćka, z ostatnich dni w szpitalu.Młodziutka Pani Doktor, chcąc być miła, zapytała Maćka: A pan to czym się w życiu zajmował? Co pan robił?Na co Maciek z godnością: Niech się pani spyta swoich rodziców...Pani Doktor nie dała się zbyć i nalegała: No ale niech pan opowie, niech się pan pochwali...Maciek, wychodząc z założenia, ze chwalą się ci, którzy nie mają się czym chwalić, zmilczał.Obecny przy tym syn, chcąc ratować sytuację zapytał Panią Doktor, czy pamięta może taki serial Siedem życzeń. Ta w końcu chyba coś załapała, bo wyraźnie się rozpromieniła. Na co Maciek, z łobuzerskim błyskiem w oku: HATOR... HATOR... HATOR... edit: literówki (w końcu może się zmobilizuję i naprawię to zet)
Cytat: Bruxa w 13 Lipca 2011, 08:29:15Ale nie czepiajmy sie Anusi, wszak licznie nie dojechaly takze osoby, ktore sie nie zapowiadaly, swoja nieobecnoscia zaszczycilo nas Podlasie, Warmia, Galicja...... Warszawa.Cytat: Cezarian w 11 Lipca 2011, 18:31:17To inaczej, a czy była anoosia? Zapowiadała się przecież?A nasze wyglądanie Anoosi raczej nie miało sensu, mogliśmy jedynie wyglądać dla Anoosi, dlatego lepiej spytaj Anoosię czy my byliśmy. To powinno wszystko wyjaśnić.
Ale nie czepiajmy sie Anusi, wszak licznie nie dojechaly takze osoby, ktore sie nie zapowiadaly, swoja nieobecnoscia zaszczycilo nas Podlasie, Warmia, Galicja...
To inaczej, a czy była anoosia? Zapowiadała się przecież?
No tak, ale komu Arabowie mieliby dać te wielbłądy za Ciebie? U nich nie ma próżni i chyba nie ma takiej możliwości, żeby wystąpił stan, w którym nie ma komu dać wielbłąda(dy) w zamian za kobietę?
To jest dla mnie idealne podsumowanie. Dzięki wam za relacje zdjęciową i video (za którą się może wezmę teraz).
Deep, jak się czujesz po wypadku?
w miarę ok, kość ogonowa obolała ale mogę się normalnie ruszać, niestety miałem kolejny wypadek neikomunikacyjny , mam karte stalego pobytu w szpiutalu.. ciqgle mam nadzieje spisac relacje cd