Nieoficjalna strona Macieja Zembatego już nie w budowie zaprasza! https://zembaty.poszepszynscy.info - nowy adres! Za to treść stara.Nie ma powodu do niepokoju...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na Malcza?!?! Wysyp krzyży to gdzie indziej mamy... Za to metra dwie stacje w pobliżu.
Zaś po rozmowie z Marylką mam duży niedosyt. Prześliznęli się jeno po tematach. Nieodzowne zdaje się drugie konsylium.
Cytat: Cezarian w 09 Września 2010, 23:56:43Zaś po rozmowie z Marylką mam duży niedosyt. Prześliznęli się jeno po tematach. Nieodzowne zdaje się drugie konsylium.Zgadzam się. Troszkę mało ciekawostek o powstawaniu Rodziny było. No i Pani Hania zapomniała przepis na zapiekankę. Zdecydowanie musi sobie przypomnieć :-)
Ale Stefek i Bluesmanniak zadali pytania co się zowie. I to prawie bez akcentów politycznych i prawie bez nawiąywania do katastrofy smoleńskiej, krzyży pod pałacem i przetrzymywania turystów, czy terrorystów w Kikutach.
Pani Hanna się broni przed wystąpieniami publicznymi
Cytat: Stefan w 09 Września 2010, 18:23:16Pani Hanna się broni przed wystąpieniami publicznymiTego, to nawet ja nie rozumiem. Maryli się wstydzi?
Cytat: 666 w 15 Września 2010, 00:37:07Cytat: Stefan w 09 Września 2010, 18:23:16Pani Hanna się broni przed wystąpieniami publicznymiTego, to nawet ja nie rozumiem. Maryli się wstydzi?moż enas?Co to za sezon na zmianę avatarów...
E tam, ten bardziej oddaje rogatość duszy Stefana