Strona Poszepszyńskich w nowej szacie zaprasza! https://poszepszynscy.infoZajrzyjcie im do wnętrza...
Głosów w sumie: 8
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hu huuuuuu!Jeśli chodzi o pociąg do dysleksji to widziałem taki m.in na "klapkach" w Poznaniu Głównym. Był to mianowicie pociąg do KŁOCKA, a usprawiedliwieniem miał być fakt, że był to jednocześnie pociąg do SZK.POR.GRN i klapek brakowało... Mam też zachowany bilet ręcznie drukowany do stacji SUCHA BESKICKA - błąd oczywisty - S zamiast Z i razem zamiast osobno - znamy historię Kicka, przez którego nie mogę Skawy spłynąć...
A mnię się jakoś tak przypomniała stara zagadka.Ten co to zrobił to sprzedał. Ten kto to kupił to oddał. Ten kto to dostał to nigdy tego nie zobaczył. Co to jest?
jak w tym dowcipie:przychodzi facet i pyta:-Czy jest kiełbasa Beskidzka?-Bes cego???
Ha, można, bo nikt tu nie pisał od 120 dni.Pytanie jest nieco filozoficzne: Jeżeli Małgosia potrafi rozpalić kominek wzrokiem, to czy to oznacza, że ona jest wzrokowcem, czy też, że jest nim kominek?
Cytat: Cezarian w 06 Maja 2009, 09:55:40Ha, można, bo nikt tu nie pisał od 120 dni.Pytanie jest nieco filozoficzne: Jeżeli Małgosia potrafi rozpalić kominek wzrokiem, to czy to oznacza, że ona jest wzrokowcem, czy też, że jest nim kominek?A łańcuch ma?I podaję odpowiedź.Jeżeli Małgosia potrafi rozpalić kominek wzrokiem to oznacza, że ma zapałki.
Ja jestem karolina a nie ergo czy jakos tak i zadnego słowa ukarze nigdzie nie pisalam o co ci wogóle chodziA o to ci chodzi.Chodziło mi o to czy rp jest jeszcze puszczana w radiua dysgrafia to coś takiego kiedy człowiek nie umie napisać litery albo cyfry ja mam papier na dysortografie.A pozatym jesteśbardzo niemiły i wredny.