Inne utwory satyryczne > Przygody Wuja Alberta

Nowe przygody wuja Alberta

<< < (5/6) > >>

deepblue:
ja sie podpinam odo opinii wiekszosci. temn nowty albert to cienizna. nawet sluchac sie nie chce

wszystkim zniecheconymm polecam "Władcy móch" własnie to odkryłem. nowy albert przy tym to kaszana. moj ulubiony odcinek to "wykopki"

666:

--- Cytat: deepblue w 04 Lutego 2008, 00:22:47 ---ja sie podpinam odo opinii wiekszosci. temn nowty albert to cienizna. nawet sluchac sie nie chce

--- Koniec cytatu ---
Może nie cienizna - posłuchać można. Jeśli spojrzeć na toz tej strony, iż jest to jedyne obecnie tego typu słuchowisko, to jestem jak najbardziej ZA! Ale do ideału Rodziny Poszepszyńskich oczywiście daleko. ;)

--- Cytat: deepblue w 04 Lutego 2008, 00:22:47 ---wszystkim zniecheconymm polecam "Władcy móch" własnie to odkryłem.

--- Koniec cytatu ---
Dopiero teraz to "odkryłeś"? Jest to o tyle średnie, że zrzynka z South Parka ewidentna.

Psiakostka:
To ja będę fanatycznie bronił nowego alberta co przyjdzie mi tym łatwiej iż go nie słyszałem.

Z tego co pisaliście to Wuj Albert albert w końcu nabrał wyrazistości niczym mowa mojego przełożonego kaprala Motylanoga na widok szturmujących na nasze okopy  wrogów posiadających wszelką przewagę w niezapomnianym roku 1939. Dodatkowo dzięki wyuzdaniu językowemu ma szanse trafić do szerszej widowni. Coś w rodzaju pracy organicznej u podstaw. Oczywiście bezinteresowny, bo jest to grupa docelowa co
"se k* zassie z neta i k* sobie za* dzwona na komórkę" więc przychodu nie będzie żadnego

Cezarian:
Może i racja. I w ten sposób kultura trafi pod strzechę każdego telefonu...

Bluesmanniak:

--- Cytat: Psiakostka w 04 Lutego 2008, 21:48:58 ---..... bo jest to grupa docelowa co
"se k* zassie z neta i k* sobie za* dzwona na komórkę" więc przychodu nie będzie żadnego

--- Koniec cytatu ---
ale co ma k* Wuj do komórki  ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej