Kategoria ogólna > Wątki i wiadomości starego forum
Wątek do skasowania - błąd serwera
Cezarian:
--- Cytat: Zygfryd666 w 15 Kwietnia 2007, 15:29:59 ---
--- Cytat: Cezarian w 15 Kwietnia 2007, 03:47:57 ---W sumie, to wydarzenia ze skopiowaniem wątku "błąd serwera" są najlepszą z możliwych kontynuacji tego wątku! Czyż to nie cudownie, że wątek ten, zgodnie ze swoją nazwą, rozpoczął egzystencje na nowym forum od błędu? Czy to nie potwierdza istnienia siły wyższej, nawet jeśli tylko w sferze błędu?
--- Koniec cytatu ---
No to w takim razie dalej się nie zmieścił wątek - zobacz dobrze Cezarze :)
Obłędny błąd zabłądził w te strony i za nic nie chce sobie pójść... ;)
--- Koniec cytatu ---
Kręcimy się w kółko. Ja widzę CAŁY wątek od słowa "null" Bolcmana do słów Bucefala "Podniese ten wątek, a nuż ktoś go zauważy?" Jest w dwóch postach na początku. Jeśli czegoś nie widać, to prosiłbym jednak o dokładne określenie, których wpisów nie ma? Od jakiego wpisu do jakiego?
Błąd błędem, błąda pogania...
Bruxa:
Mnie tu brakuje zdjęcia pewnego nieszczęśliwego kota (nie, nie Stefana), zaginęło w przeprowadzce, i teraz nie ma nawet tu. Smutne, ale ja nie umiem przenieść zdjęcia, nie mówić już o wklejaniu do cudzych postów...
Cóż, na wojnie jak na wojnie, jakieś straty muszą być...
Cezarian:
Co do zdjęcia zgoda. Nie ma już ani kota ani zdjęcia. :'(
666:
--- Cytat: Cezarian w 15 Kwietnia 2007, 17:59:01 ---Kręcimy się w kółko. Ja widzę CAŁY wątek od słowa "null" Bolcmana do słów Bucefala "Podniese ten wątek, a nuż ktoś go zauważy?" Jest w dwóch postach na początku. Jeśli czegoś nie widać, to prosiłbym jednak o dokładne określenie, których wpisów nie ma? Od jakiego wpisu do jakiego?
Błąd błędem, błąda pogania...
--- Koniec cytatu ---
Trudno się mówi, a żyje się dalej - jak błąd, to błąd. Ja to widzę inaczej niż Cezar, ale w końcu noszę okulary...bynajmniej nie różowe.
Ja widzę to tak:
od:
1. wątek do skasowania - bład serwera Odpowiedz
<null>
do:
Cezarian
Ponieważ nasz ulubiony błędno-twórczy wątek jakoś zamarł, mała i oczywiście błędna próba jego ożywienia, za co z góry wszystkich serdecznie przepraszam.
potem coś się pieprzy...
i druga wiadomość od:
Hemetal
Stefan-Bolcman napisał/a:
> JA CI SIĘ PONAWYDURNIAM, JEDEN Z DRUGIM!!!
No - to była ostatnia okazja do ponawydurniania! Dzisiaj w drodze do pracy słyszałem w radioodbiorniku, że ZNP udało się WRESZCIE załatwić zakaz emitowania w/w reklamy.
Co będzie następne!?
do:
Cezarian
Ponieważ nasz ulubiony błędno-twórczy wątek jakoś zamarł, mała i oczywiście błędna próba jego ożywienia, za co z góry wszystkich serdecznie przepraszam.
potem się znów psuje...
Bruxa:
Eeee, zdaje ci się... To forum nigdy nie było wewnętrznie spójne, a co dopiero ten wątek ;D
OK, dżast dżołking... ;D
W ogóle to podziwiam, chłopaki, waszą mrówczą pracę, ja nie mam siły, żeby te głupoty czytać jeszcze raz ;)
No przyznam się, przeczytałam, ale żeby do tego analizę porównawczą? To jakieś przedmaturalne zboczenie? To może jeszcze przeanalizujmy, co autor wątku miał na myśli... ;D ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej