Kategoria ogólna > Potrujmy o Trójce (AKA forum.trojka.net)

A dziś w Trójce...

<< < (3/1754) > >>

Cezarian:

--- Cytat: Bruxa w 05 Września 2008, 16:35:00 ---Na transwestyta awansował?  Mój Boże, a ja zawsze miałam nadzieję, że to jednak ekshibicjonista...  ;)

--- Koniec cytatu ---
Bruxa, zastanów się, przecież zgodnie z najświatlejszym prawodawstwem unijnym, każdy transwetyta może być ekshibicjonistą i odwrotnie. Nie chcesz chyba odmawiać tym ludziom podstawowych praw obywatelskich?

Bruxa:
Sam się zastanów, wymagasz ode mnie racjonalnych zachowań w obliczu (chłe, chłe, obliczu...) ekshbicjonisty transwestyta?  ;D
Zresztą rzeczywiście nie widzę przeciwwskazań, żeby ex zakładał do pracy mini i szpilki, wszak w tym przypadku nie szata zdobi człowieka...

Cezarian:

--- Cytat: Bruxa w 08 Września 2008, 15:27:34 ---Zresztą rzeczywiście nie widzę przeciwwskazań, żeby ex zakładał do pracy mini i szpilki, wszak w tym przypadku nie szata zdobi człowieka...

--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, że ja tak ze szpilkami w cudze życie, ale to dotyczy wszystkich ex, czy tylko konkretnych? ;)
Były transwestyta ekshibicjonista, to w skrócie ex eks trans? ???
Tu sie oczywiście pojawiają inne pytania. Bo o ile transwestyta może chyba stać się ex transwestytą, to taki transseksualista już chyba nie? Może po powrotnej zmianie płci? Ehh, ludzie to sobie komplikują życie...

Stefan:
No ale zginęła nam w tych rozważaniach Kora.
A drzewo bez kory - sami wiecie.

Bruxa:
Bo teraz nawet w radyju może się czaić jakiś moherowy zboczeniec, a jak taki wyskoczy znienacka, to nie tylko Kora, ale i Bluesmanniak może się wystraszyć... Mnie tam rano obudzili Policjanci poruszający temat napojów wyskokowych, o ile dobrze zrozumiałam: We are spirits in a material world...  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej