Kategoria ogólna > Aktualności
Forumowo na sportowo
szczutek:
--- Cytat: Cezarian w 24 Września 2009, 22:58:16 ---Zwłaszcza w ataku i bloku.
--- Koniec cytatu ---
O ile kraty w ataku kojarzą mi się jedynie z reprezentacyjnym regimentem szkockich wojów odzianych w tradycyjne dla regionu szaty, to kraty w bloku to dość łatwy do rozczytania rebus. Szykuje się jakaś głośna sprawa?
Cezarian:
Szczyt obciachu? Regiment szkockich wojów ubranych w spódniczki w teksańską kratę.
Go girls go! To mimo wszystko o siatkarkach. Mimo wszystko, ze względu na te słabe nogi, bo praca nóg jest ważna również w siatkówce i to nie tylko w siatkówce oka.
Cezarian:
Proszę, pierwszy mecz i od razu nerwy. Na szczęście nasze panny siatkarki mają głowy mocniejsze niż nogi i presję wytrzymały. Jak to mówią: pierwsze siatki za płoty.
Sukces tym większy, że przecież hiszpańskie siatkarki to mistrzowie Europy w koszykówce!
Stefan:
Ta, oglądałem go u znajomego, u którego stosunek przekątnej pokoju do przekątnej telewizora był tak wielki jak poparcie jedynie słusznej partii więc nic nie wiedziałem. Nie widziałem ani wzlotów, ani upadków.
Po reakcji tłumów domyśliłem się, że wygraliśmy.
A mówili, że dobrze jest posiedzieć przy Żubrze...
Dziś też nie oglądnę z przyczyn innych - ktoś się będzie weselił, a ja będę musiał na to patrzeć.
Proszę zatem o smsy z informacjami.
A jak się nie pojawię na forum będzie znaczyło to tylko tyle, że mi się tam spodobało i zostałem do niedzieli :)
Fasiol:
--- Cytat: Stefan w 26 Września 2009, 07:47:33 ---Dziś też nie oglądnę z przyczyn innych - ktoś się będzie weselił, a ja będę musiał na to patrzeć.
A jak się nie pojawię na forum będzie znaczyło to tylko tyle, że mi się tam spodobało i zostałem do niedzieli :)
--- Koniec cytatu ---
To już zboczenie.
A,zapomniałem.Przynieś coś dobrego. ;-P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej