Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że wszystko jest w porządku, tylko kot jest gałgan.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: organ pedaoga w 04 Sierpnia 2011, 21:48:13Cytat: Vodolaz w 04 Sierpnia 2011, 15:28:10Już je samotnymi uczyniłem. Trzask, panie, prask, panie, i po wszystkim...Hop hop hop jakeś Bob? Pseudoświniofony, zrobię z was tampony!Oksztonie-grabarze, w garze was uwarzę!A ostatnią pitwę przegonię na Litwę!Wy, gulki pierczatki, porosną was kwiatki!O jak miło, dawno Boba nie słyszałem
Cytat: Vodolaz w 04 Sierpnia 2011, 15:28:10Już je samotnymi uczyniłem. Trzask, panie, prask, panie, i po wszystkim...Hop hop hop jakeś Bob? Pseudoświniofony, zrobię z was tampony!Oksztonie-grabarze, w garze was uwarzę!A ostatnią pitwę przegonię na Litwę!Wy, gulki pierczatki, porosną was kwiatki!
Już je samotnymi uczyniłem. Trzask, panie, prask, panie, i po wszystkim...
Świetny tek komiks, nawet pan Słowikowski się załapał
Mam dziwne wrażenie, że ktoś w Trójce czyta forum. I się inspiruje
słucham?
Cytat: Bluesmanniak w 23 Sierpnia 2012, 22:33:48słucham?A kto mi dał tę książkę?
Cytat: Stefan w 24 Sierpnia 2012, 06:13:31Cytat: Bluesmanniak w 23 Sierpnia 2012, 22:33:48słucham?A kto mi dał tę książkę?Dał? Chodzi Ci o to, jak mu wyrwałeś?
Kupmy mu krawat. Stefan pod krawatem jest mniej...
Cytat: jazzski w 24 Sierpnia 2012, 19:40:14 Kupmy mu krawat. Stefan pod krawatem jest mniej...Bardzo słuszna koncepcja. Tylko kto mu założy ten krawat? Stefek nie nosi krawata od przedwojny.