Kategoria ogólna > Wątki i wiadomości starego forum

Pogrzeb starego forum

(1/18) > >>

deepblue:

ja tam jestem za eutanazją.

Stawiam na to, że stare forum jak by mogło - popełniło by harakiri.

włązi pełno reklam, dodatkowo ten spam

chciałbym zdementować pogłoski, abym to ja był sprawcq owego spamu.

teraz będzie coś na kształt mowy nad grobem

Tak na prawdę to stare forum rozpoczęło dialog między nami - fanami. to ono uumożliwiło rozw ój kontaktów, dzielenie się odcinkami.

niestety z powodu braku możliwości tworzenia kopii, administaracji, wywalania spamu i denerwujących reklam - coraz więcej nerwów wywołuje korzystanie z niego.

Cieszy mnie że są ldzie, którzy mają czas na przerzucanie najciekawszych wqtków ze starego.

Niech mu bajty lekkie będą.

pożegnajmy się z nim, niedługo zdjejmę jego link ze strony

zaraz zapalę świeczkę,
tzask prask i po wszystkim

Stefan:
hop hop hop
Eutanazja jest zakazana!
No ale można złożyć wniosek o zaniechanie uporczywego leczenia!
Czy nie da się z free4web uzykać kopii zapasowej ew hasełka dla admina? By pokasować co sie dda

Baader:

--- Cytat: Stefan w 15 Kwietnia 2007, 10:21:36 ---Czy nie da się z free4web uzykać kopii zapasowej ew hasełka dla admina? By pokasować co sie dda

--- Koniec cytatu ---

Da się i nawet mam taką kopię. Jeszcze ją zaktualizuję (doda się spam ale chyba łatwo go będzie wywalić). Pierwotny plan był taki, że wystawimy ją na stronie i porobimy linki między starymi wątkami a ich kontynuacjami, ale okazało się, że całość zajmuje trochę za dużo (jak na możliwości serwera ze stroną Poszepszyńskich ale nie w ogóle, o czym dalej). Może zatem zrobimy inaczej? Co powiecie na wystawienie owej kopii na Kota 7 skąd można ją sobie będzie na pamiątkę zdownloadować? Bo chyba warto, w rzeczy samej od tego forum tak naprawdę zaczęła się nasza znajomość. Zajmuje to, pluś minuś, 300 Mb.

666:
Co prawda sporo wątków przeniesiono (podziękowania dla pewnego virusa, który zaatakował ostatnio Bruxę ;D), ale opowiadam się ZA pomysłem Baadera, gdyż trzeba jakoś ostatecznie rozwiązać kwestię....starego forum.

Bruxa:

--- Cytat: Zygfryd666 w 23 Kwietnia 2007, 19:21:22 ---podziękowania dla pewnego virusa, który zaatakował ostatnio Bruxę

--- Koniec cytatu ---

To akurat była bakteria, ty ochwiaro średniego wykształcenia... I w ogóle nie filozuj tyle, docent  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej