Strona Poszepszyńskich w nowej szacie zaprasza! www.poszepszynscy.infoZajrzyjcie im do wnętrza...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: szczutek w 24 Czerwca 2009, 10:27:59Czuję, że bez paru dziękczynnych Koźlaków się nie obędzieMarynowane koźlaki palce lizać!
Czuję, że bez paru dziękczynnych Koźlaków się nie obędzie
Cytat: Fasiol w 24 Czerwca 2009, 18:47:14Cytat: szczutek w 24 Czerwca 2009, 10:27:59Czuję, że bez paru dziękczynnych Koźlaków się nie obędzieMarynowane koźlaki palce lizać!Sie nie znasz.
*oczywiździe, że coś pominęłam
Leon, jak widzę, to na taki forumkowy Jacob z "Lost"
Jakby niewidzialna ręka Leona, to nie mielibyśmy gdzie gadać, najprawdopodobniej. A i połowy listy z pierwszego posta by nie było, lekko licząc...
Sie nie znasz.
To ja może mimochodem (kurczę, nie ten wątek) zejdę z Leona i zapytam, czy ten ostatni link też mogę dodać do pierwszego posta?
Lepszy mały i jędrny pomidorek, niż szare i brzydkie kaczątko
Cytat: Bruxa w 30 Stycznia 2008, 17:49:28*oczywiździe, że coś pominęłam yhm http://free4web.pl/FS/i/51054
Pominęłam adres na Kota 7, ale tam teraz i tak nie można dojechać. W związku z poszerzaniem Wału Miedzeszyńskiego, najprawdopodobniej
Cytat: Bruxa w 24 Czerwca 2009, 22:25:59Pominęłam adres na Kota 7, ale tam teraz i tak nie można dojechać. W związku z poszerzaniem Wału Miedzeszyńskiego, najprawdopodobniejA nie w związku z przebudową ul.Karolkowej?
Nie, w związku z zawracaniem Wisły.