Głupich nie sieją, mądrych nie orzą...
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Oj błądzicie, młodzieży, błądzicie,portret nieboszczyka Baczewskiego do tej pory można obejrzeć na butelkach sztandarowego produktu jego firmy.
ze zdziwieniem zauważyliśmy nalepki antyalkoholowe (osobno płatne) na każdej butelce denaturatu...
Nic właśnie. Wtedy była nasza inicjacja tytoniowa.Pierwszego papierosa zapaliłem podczas podejścia na Jaworzynę Krynicką, co samo w sobie jest durne.
Cytat: Cezarian w 20 Sierpnia 2008, 14:30:24Cytat: Stefan w 19 Sierpnia 2008, 09:24:03Pierwszego papierosa zapaliłem podczas podejścia na Jaworzynę Krynicką, co samo w sobie jest durne.Czego to mężczyzna nie zrobi, żeby podejść kobietę, nawet jeśli nazywa się Jaworzyna Krynicka. Po wszystkim oczywiście uważa, że to było durne, czasami nawet rzuca palenie...Coz za geeennniiiiyyyaaaaalna analiza strategii kolegi kota. Ciekawe czy bylo to podejscie udane i czy sie okopal potem czy tylko kopnal w kostke. Albo ugryzl w jezyk (choc raz w zyciu).Widze po wielu watkach, ze bliska Ci jest tematyka wojenna. Wiec. Szaaable w dlooooon!
Cytat: Stefan w 19 Sierpnia 2008, 09:24:03Pierwszego papierosa zapaliłem podczas podejścia na Jaworzynę Krynicką, co samo w sobie jest durne.Czego to mężczyzna nie zrobi, żeby podejść kobietę, nawet jeśli nazywa się Jaworzyna Krynicka. Po wszystkim oczywiście uważa, że to było durne, czasami nawet rzuca palenie...
Pierwszego papierosa zapaliłem podczas podejścia na Jaworzynę Krynicką, co samo w sobie jest durne.