Żądam, by nikt z mojego powodu się nie smucił!
Zalatwione. Wyryjemy Ci to nawet na pomniku.
Oj to musiala byc niezla imprezka (urodzinowa) skoro watek sie urwal.
A ja myslalam, ze na tym watku sie dowiem, ze Stefan obgryza paznokcie. I komu.
...Wenus z Milo?
Jak watek sie zwolnil to ja sobie poplote:
Ha! Tego nawet Stefan nie wie, ze w rodzinie ma eszcze ednego Stefana, syna Wlady i Slawa ale Wikinga a dziada pradziada. Jest Stefanem za wola ludu, tak go lud prosty wola.
I on, ten Stefan Juniorek ma misje:
Chce uswiadomic calemu swiatu, ze Wikingowie to nie barany i na helmach rogow nie mieli.
Jedyne rogi na helmie jakie widzial to byly u niemieckiego zolnierza zIIws. A jak byly na Chelmie to jelen, wiadomo.
Kochani, to z ktorego kata internetu najlepiej krzyknac na swiat, ze Wikingowie rogate to tylko dusze mieli?
Tu w Irlandii wiedza o tym. Mieli pare stosownych wizyt w tzw. miedzyczasie. I twierdza, ze to wlasnie 'Oni'!, ci Wikingowie nauczyli ich eufemizmow, picia, bluesa i nie placenia podatkow. Zepsuli im opinie a poniekad i genotyp.
Reszta swiata pozostaje w niewiedzy, a nieliczne uswiadomione jednostki z tego forum sie nie licza w tym oceanie, niewiedzy.
To jak? Mlodego do demotow odeslac czy podpowiecie jakas ciekawsza forme wyrazu? I nie wiem w sumie jak Mlodego Stefana nazywac. On juz taki mlody nie jest. Jest wyzwolony, staje na ubitej ziemi, ma zbroje itp. przydatki a w sobote zagra w filmie. Znaczy sie mordobicie na pokaz bedzie.
Ciekawe jak na tym wyjdzie? W jednym hamerykanskim filmie, podczas krecenia sceny bitwy zapowiedziano Native Americans, ze premie dostana ci co efektownie spadna z konia. No to jak armie sie spotkaly 100% Native Americans wykonalo 'efektowny upadek z konia'... Wyprzedzili kino surrealistyczne o cala epoke!