Betonowego osła naturalnej wielkości tanio sprzedam!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A potem się dziwicie, że z nami nikt nie wytrzymuje... Mam nadzieję, ze Dudu nie dał się przepłoszyć, brzmiał obiecująco. Moze dla odmiany dałoby się tu pogadać z kimś inteligentnym
Tutaj wszyscy są inteligentni inaczej...
Cytat: Ali w 26 Lipca 2011, 09:06:59 Tutaj wszyscy są inteligentni inaczej...Co?Co!!!Ja nie skocze?
Cytat: Stefan w 26 Lipca 2011, 09:31:16Cytat: Ali w 26 Lipca 2011, 09:06:59 Tutaj wszyscy są inteligentni inaczej...Co?Co!!!Ja nie skocze? Skacz pan i nie bądź pan rura.
Podziwiam waszą wiarę w ludzi. Ja sam bym nawet sobie kluczy nie dał. I tak się zastanawiam, skąd je u licha mam.....
Czy ktoś zlustrował Cezariana? Owszem, moja zona, która - co oczywiste - jest poza wszelkimi podejrzeniami.
Czy ktoś zlustrował Cezariana?
Cytat: Cezarian w 26 Lipca 2011, 15:11:36Czy ktoś zlustrował Cezariana? Owszem, moja zona, która - co oczywiste - jest poza wszelkimi podejrzeniami.Że poza podejrzeniami to zgoda, ale czy miarodajna? Przecież w momencie lustrowania mogła być pod wpływem albo pod wrażeniem albo, co gorsze, mogła być zakochana???!!! Czy o takich lustratorów walczyliśmy?
Przepraszam za "Zębatego". Poprawię się. Znalazłem stronkę z Matriahatem ale się nie otwiera. Szukam dalej. Rzeczywiście, Chomik to kopalnia nagrań. Pozdrawiam