Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Aktualności / Odp: Dobre wieści !!!
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Fasiol dnia Dzisiaj o 17:49:09 »
Kijka nie mam. :(
2
Wątki i wiadomości starego forum / Odp: Opowieści z życia korporacji (czyli z intranetu)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bruxa dnia Dzisiaj o 17:25:57 »
A, i to było szkolenie na Operatora Maszyn Biurowych!
3
Wątki i wiadomości starego forum / Odp: Opowieści z życia korporacji (czyli z intranetu)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bruxa dnia Dzisiaj o 17:24:45 »
Ja postuluję żebyśmy przywrócili nazwy ocen vyborny i chvalitebny!
To coś powyżej celującego?
4
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bruxa dnia Dzisiaj o 17:22:21 »
Selfiaczka sobie strzel. Z szatniarzem.
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bluesmanniak dnia Dzisiaj o 16:23:33 »
A ja jestem w szoku, gdy przeglądając wyciągniętą z lochów pewną Kronikę znalazłem taki oto artefakt, na foto. Może to i do czeskiego wątku by się nadawało ale... to jest ewidentnie z życia korporacji, mojej korporacji!
6
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Baader dnia Dzisiaj o 15:43:21 »
Kolega otrzymał taki mail (pierwsze słowo nazwiska pozostało, reszta zmieniona ale tak by mniej więcej utrzymać brzmienie):

Ticket ABC-123456 has been assigned to Kota Gabarhambacka Durhambabacka

I skomentował: ja wiem, że pisownia nazwiska to cośco się dostaje i jest. Ale jak to zobaczyłem to doznałem lekkiego zwarcia: jak to czyjś kot ma się zajmować naszym tiketem?
7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Fasiol dnia Dzisiaj o 15:26:02 »
No ale to chyba wystarczy wejść do tego... fuj... fujar... foyer? I ma się zaliczone wszystkie.

A magnes na lodówkę też chyba trzeba kupić? Bo mi potem nie uwierzą.  S:)
8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Baader dnia Dzisiaj o 14:51:46 »
Wstyd się przyznać, w żadnym z trzech nie byłem.

No ale to chyba wystarczy wejść do tego... fuj... fujar... foyer? I ma się zaliczone wszystkie. Trochę tak jak w mojej średniej szkole gdzie gdy przybyłem po ósmej klasie, to cała ściana była zalepiona szczelnie tabliczkami uczyliszczy koegzystujących w tymże gmachu. Niektóre zwykłe (np nasze Technikum Elektryczne) a niektóre mniej lub bardziej egzotyczne (Liceum Zawodowe dla Dorosłych, Technikum Wieczorowe na Podbudowie Szkoły Zawodowej, Technikum Nocne dla Zawiedzionych Liceum...) dobra to ostatnie sobie zmysliłem ale generalnie takie to były klimaty.

Swoją drogą kiedy odwiedziłem starą budę w 2012 to były już Eine Schule, ein Volk ein Direktor.
9
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Fasiol dnia Dzisiaj o 14:06:00 »
Wstyd się przyznać, w żadnym z trzech nie byłem.
10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bruxa dnia Dzisiaj o 13:42:54 »
Teatr Wielki w Warszawie to gmach, który mieści trzy teatry: operowy (Opera Narodowa), baletowy (Polski Balet Narodowy) oraz dramatyczny (Teatr Narodowy).

Więc, zasadniczo, trzeba uważać  S:)
Strony: [1] 2 3 ... 10