Rodzina Poszepszyńskich > niewyemitowane odcinki

Instytut Narodowej Pamięci???

<< < (3/7) > >>

Tosia:
Pfff.. tutaj nikt nie przejmuje się takimi szczegółami jak pisanie zgodnie z tematem wątku. Co więcej, są wątki wielowątkowe (ang. multithreading), co nawet dobrze świadczy o tym forum, bo system operacyjny, który nie jest wielowątkowy jest do ...
Chyba mi już padło na mózg. Przełączam się w idle mode..

puch pedadoga:

--- Cytat: Tosia w 24 Listopada 2008, 01:24:01 ---Pfff.. tutaj nikt nie przejmuje się takimi szczegółami jak pisanie zgodnie z tematem wątku. Co więcej, są wątki wielowątkowe (ang. multithreading), co nawet dobrze świadczy o tym forum, bo system operacyjny, który nie jest wielowątkowy jest do ...
--- Koniec cytatu ---

Ja tam lubię DOS'a - można się było na jednym skupić. Żebym tu, w pracy, miał takiego to by może tylu rzeczy naraz kierownictwo nie kazało robić :D.

A już zdecydowanie najlepszy jest wielowątkowy model wykładowcy akademickiego  >:D

Bruxa:
No ale nie mylmy multithreading z multitasking. Task mamy tu tylko jedno - żeby forum rosło w siłę, a Rodzinie żyło się dostatnio... No, może przesadzam, od razu dostatnio. Żeby w ogóle się żyło  ;D

Stefan:

--- Cytat: puch pedadoga w 24 Listopada 2008, 11:36:43 ---
Ja tam lubię DOS'a - można się było na jednym skupić. Żebym tu, w pracy, miał takiego to by może tylu rzeczy naraz kierownictwo nie kazało robić :D.

--- Koniec cytatu ---
E tam, a o ms-shell słyszał?
To taki prawielowątkowe początki...

Cezarian:

--- Cytat: Stefan w 24 Listopada 2008, 21:02:09 ---
--- Cytat: puch pedadoga w 24 Listopada 2008, 11:36:43 ---

--- Koniec cytatu ---
E tam, a o ms-shell słyszał?
To taki prawielowątkowe początki...

--- Koniec cytatu ---
Prawielowątkowe początki - programy kopalne?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej