Uwaga! NEW! EXCLUSIVE! Encyklopedia Poszepszyńska under construction http://poszepszynscy.wikia.com
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak sobie wybrali tak mają...
Cytat: Bruxa w 27 Marca 2020, 19:17:16Jak sobie wybrali tak mają...Przypomina mi to niegdysiejszego prezydenta Słupska, niejakiego Biedronia, który realizował się osobiście udzielając ślubów w magistracie. Jak widać wielu na stolcu ma podobnie poronione pomysły
Cytat: Cezarian w 28 Marca 2020, 12:37:37Cytat: Bruxa w 27 Marca 2020, 19:17:16Jak sobie wybrali tak mają...Przypomina mi to niegdysiejszego prezydenta Słupska, niejakiego Biedronia, który realizował się osobiście udzielając ślubów w magistracie. Jak widać wielu na stolcu ma podobnie poronione pomysłyNa wakacjach poznałem pewną Panią z urzędu kierowanego przez imć Biedronia. Opowiadała, że po zrobieniu totalnego burdelu ("każdy może sam zdecydować w jakim dziale i z kim chce pracować") zajmował się głównie wyjazdami zagranicznymi związanymi z walką o równouprawnienie grup LGBT. Te śluby to głównie pic propagandowy...
Jest to taki sam mandat, jak każdy inny. Przede wszystkim nie przyjmować, a dalej to się zobaczy. Będziemy z zainteresowaniem obserwować Twoje ostatnie chwile...