Purgraby zgręzłe, taka ich mać niewłaściwego prowadzenia!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Cezarian w 06 Kwietnia 2009, 22:41:06Cytat: Tosia w 06 Kwietnia 2009, 22:39:16O JAAA!Chyba muszę częściej używać kalendarza.. W niedzielę się zorientowałam, że 5 kwietnia się właśnie konczy.. czy jakoś tak..Odpowiedz dla Stefana: to selekcjoner (tzw. door select)A gdybyś się zorientowała wcześniej, że będzie 5-go kwietnia, to wówczas co? Wybrałabyś się do teatru na pewien kwadrat, to znaczy sztukę?Pewnie nie, bo mam areszt domowy ;((((( Skończyłoby się to wydziedziczeniem i wtedy faktycznie tylko rodzina zastępcza pozostaje...
Cytat: Tosia w 06 Kwietnia 2009, 22:39:16O JAAA!Chyba muszę częściej używać kalendarza.. W niedzielę się zorientowałam, że 5 kwietnia się właśnie konczy.. czy jakoś tak..Odpowiedz dla Stefana: to selekcjoner (tzw. door select)A gdybyś się zorientowała wcześniej, że będzie 5-go kwietnia, to wówczas co? Wybrałabyś się do teatru na pewien kwadrat, to znaczy sztukę?
O JAAA!Chyba muszę częściej używać kalendarza.. W niedzielę się zorientowałam, że 5 kwietnia się właśnie konczy.. czy jakoś tak..Odpowiedz dla Stefana: to selekcjoner (tzw. door select)
WKRÓTCE: 19-04-2009 Jan Kobuszewski
Będzie u rodziny
urodziny maTYLKO NIE PYTAJCIE CO MA U RODZINY
Ale tylko 19-04-2009, czy w następnych latach tez są przewidziane?
Doprowadźmy całą sprawę do absurdu. Pytasz, czy w następnych latach są przewidziane pytania? Bo na inne pytanie przecież znasz odpowiedź, a w zasadzie jej brak?
Co ma u rodziny?